Vyhrajte třináctý případ Malin Forsové

satanovo-sousto- nahled
Zavražděný homosexuál nalezený v parku byl také zohavený. Kdo a proč to udělal? Malin Forsová postupně odhaluje minulost oběti, aby našla pachatele, ale současně také musí čelit svým vlastním démonům. Nový případ oblíbené hrdinky můžete vyhrát v naší soutěži!

Kde se skrývá vrah homosexuálů?

Třináctý díl detektivní série s inspektorkou Malin Forsovou.

Vzduch v Linköpingu voní jarem a Malin Forsová má před sebou nadějné vyhlídky. Přestože ji stále straší stíny minulosti, vypadá to, že konečně vplula do klidných vod. Když však náhodná kolemjdoucí v parku najde mrtvolu brutálně zavražděného mladého homosexuála, musí se Malin po hlavě vrhnout do komplikovaného vyšetřování.

Mužovo tělo je zohavené a vyšetřovatelé na něm objeví děsivý detail: hluboká kousnutí zřejmě způsobená člověkem. Když se najde tělo dalšího zavražděného, také homosexuála, vše ukazuje na zločin z nenávisti – jenže Malin se nedaří objasnit motiv a místo toho se ponoří do minulosti první oběti.

Navíc se po nějaké době znovu opila a její šéf Karim ji teď bedlivě sleduje. V rámci rehabilitačního procesu musí Malin absolvovat pravidelné testy na drogy a test jí vyjde pozitivně, ačkoli přísahá, že je čistá. Má snad na policejní stanici nepřítele, který její vzorek kontaminoval?

Satanovo sousto

Autor: Mons Kallentoft

Vydalo: nakladatelství Host
Přeložila: Jana Thomsen
Počet stran: 335
Vazba: vázaná
Vydáno: 01/2023
ISBN: 978-80-275-1116-7

 

Přečtěte si více o knize Satanovo sousto,  kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Ukázka z knihy

Chce ho jako lok vlažné vodky, jako vychlazené pivo, jako deset narychlo do sebe kopnutých panáků whisky, tak moc ho chce. Kdo jsi, Ulfe?
Známost z Tinderu. Z níž se za poslední rok vyklubala celá řada schůzek a následný pocit lásky, blízkosti. Dny a noci v jeho bíle vymalovaném bytě, v její posteli, se proměnily v lásku.
Protože tohle je láska, co jiného?

 

O autorovi

Mons Kallentoft (nar. 1968) je původní profesí novinář. Proslavil se sérií knih o kriminální inspektorce Malin Forsové, jež byla přeložena do šestadvaceti jazyků a čítá už čtrnáct dílů. V češtině vyšla také kniha Food Junkie – Posedlý jídlem (2013, česky 2014), krimi série čerpající z řecké mytologie, kterou autor napsal společně s novinářem Markusem Luttemanem, a diptych krimi románů odehrávajících se na Mallorce.

Zdroj informací: nakladatelství Host

Vyhrajte knihu Satanovo sousto

Zavražděný homosexuál nalezený v parku odstartuje nový případ Malin Forsové. Kdo tělo mladého muže zohavil a proč? Budou následovat další oběti? A dokáže si Malin udržet čistou hlavu po celou dobu vyšetřování? To si přečtěte v již třináctém pokračování oblíbené krimi série Monse Kallentofta.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Satanovo sousto vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Satanovo sousto
probíhá od 3. do 16. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Satanovo sousto

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSatanovo sousto

Kallentoft, Mons

Host, 2023

Napsat komentář