Zasoutěžte si o ilustrovanou repliku Istoria Sankťja

zivot-svatych-perex
Vydáváte se rádi do světa fantasy románů a není vám cizí svět grišů ze série od Leigh Bardugo? V tom případě jistě oceníte doplňkovou knihu Istoria Sankťja, ve které najdete zázraky a mučednictví známých světců.

Svatí světa grišů

Ponořte se do světa grišů s Istoria Sankťja – nádherně ilustrovanou replikou Života svatých. Tento kouzelný suvenýr z Grishaverse obsahuje příběhy postav, které znáte nejen z oblíbených fantasy románů. Najdete v nich zázraky a mučednictví známých světců, jako je Sankta Lizaveta z růží a Sankt Ilja v řetězech, podivuhodné osudy Sankty Uršuly, Sankty Maradi či Bezhvězdného. To vše v úžasném celobarevném provedení, které doslova bere dech.

 

Život svatých

Autorka: Leigh Bardugo

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Daniel J. Zollinger
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-253-6163-4

Přečtěte si více o knize Život svatých, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na univerzitě v Yale pracovala v reklamě, v novinách, a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Život svatých

Připomeňte si příběhy svatých vycházející z oblíbených fantasy románů Leigh Bardugo. V doplňkové knize najdete všechny zázraky i mučednictví světců od Sankty Lizavety z růží až po Bezhvězdného. Úžasné provedení s ilustracemi Daniela J. Zollingera nadchne každého fanouška fantasy a světa grišů.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Život svatých vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Život svatých
probíhá od 19. do 25. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Život svatých

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽivot svatých

Bardugo, Leigh

Fragment, 2022

Napsat komentář