Zahrajte si o hon na nebývale inteligentního vraha

Konzultant-perrex
Na Karlovarsku řádí vrah, který zkušené policisty šokuje nejen svou brutalitou, ale také suverénním chováním a sebejistotou. Sám totiž policii informuje o tom, kde najdou jeho další oběť. Je však skutečně tak geniální a nepolapitelný, jak si o sobě myslí?

Brutální a arogantní protivník

Na Karlovarsku řádí sériový vrah. Vyžívá se v neskutečné brutalitě, nesmírně rád se poslouchá a je si tak jistý svou genialitou, že sám volá policisty, aby jim řekl, kde najdou další oběť.

Vyšetřovatelka Andrea Šimečková je vyslána tajemným hlasem v telefonu do zdánlivě prázdného domu. Čeká ji tam hrůzný nález. Nahý, mrtvý muž přibitý hřeby k podlaze, s klouby zohýbanými tak, že připomíná pavouka. Tělo je zohaveno způsobem, který šokuje i otrlé policisty.

Během následujících dnů vypukne nejen pátrání, ale také bizarní hra na kočku a myš, ve které hraje jednu z hlavních rolí i Andrein přítel Saša Kraus. Bývalý policista, nyní novinář, který se s velkou chutí ujme role konzultanta policie.

V rámci vyšetřování spolu začnou každý den více a více šlapat na paty brutálnímu vrahovi, který působí jako ztělesnění zla. Saša s Andreou pomalu stahují kolem vraha smyčku. Uvědomují si děsivou skutečnost, že i když vraha zatím neznají, neznamená to, že on nezná je…

 

Konzultant

Autor: Antonín Mazáč

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 344
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2023
ISBN: 978-80-271-3785-5

Přečtěte si více o knize Konzultant, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Antonín Mazáč pochází ze západočeského Chodova. Tam začaly i jeho první spisovatelské krůčky, se kterými přišla láska k americké drsné detektivní škole. První detektivní příběh publikoval v povídkové knize Hledá se autor bestselleru – povídky 2011 pod záštitou Centra Paraple Zdeňka Svěráka. V současné době se věnuje především psaní románů. Je otcem literární soutěže ČESKÁ LUPA a pravidelně porotcuje v ceně Jiřího Marka pořádané sdružením AIEP, českou odnoží sdružení autorů detektivní a dobrodružné literatury. V roce 2014 autorovi vyšel triptych detektivních novel Noční tep, následovala kniha Křest ohněm a po ní detektivní román Letargie, v němž se poprvé představila vyšetřovací dvojice Saša Kraus a Andrea Šimečková. Navázal thrillerem Nezbytná opatření a v knize Aristokrat vrátil na scénu Andreu se Sašou. Ve volném čase pere, žehlí, myje nádobí, občas se nají, a když mu zbude pár minut, tak i tři hodiny denně píše.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Konzultant

Když vyšetřovatelka Andrea Šimečková uslyší v telefonu tajemný hlas, který ji informuje o mrtvole, ani v nejhorším snu by ji nenapadlo, co v opuštěném domě najde. S takovou brutalitou se během své kariéry dosud nesetkala. Okamžitě se proto pouští do práce, aby brutálního pachatele dopadla dříve, než si vyhlédne další oběť. Vrah je však dobře připraven, nezanechává po sobě téměř žádné stopy a je si sebou natolik jistý, že se neváhá policii vysmívat. Podaří se ho dopadnout? To si přečtěte v napínavé krimi knize Antonína Mazáče.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Konzultant vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Konzultant
probíhá od 14. do 27. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi knihy Konzultant

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKonzultant

Mazáč, Antonín

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář