Získejte návod, jak oblékat panenky

soutez-oblecky-pro-panenky
Máte doma děti, které všude tahají panenku, ale její oblečky často ztrácejí nebo se jim rychle zničí? Nechce se vám dokola kupovat něco, co mají i další děti? A co tak zkusit vytvořit něco originálního a zároveň se něco naučit?

Módní průmysl velikosti panenky

Hrají si vaše děti rády s panenkami? Baví je panenky převlékat do různých oblečků? S naší knížkou panenkám ušijete výbavu na celý rok, od letních šatiček přes čelenku pro jarní dny po teplý zimní kabátek a botičky. Na úvod se dozvíte něco o základních šicích postupech, následně vás knížka provede jednotlivými návody opravdu krok za krokem, takže se do šití můžou pustit i úplní začátečníci. Díky střihové příloze ušijete obleček panence přímo na tělo. Pusťte se do toho!

Oblečky pro panenky

Autorka: Ina Andresenová
Přeložila: Lucie Navrátilová

Vydalo: nakladatelství Boomedia
Počet stran: 48
Vazba: brožovaná
Vydáno: 04/2022
ISBN: 978-80-7639-057-7

Přečtěte si více o knize Oblečky pro panenky, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Oblečky pro panenky

Hrají si vaše děti s panenkami a věčně jim mění outfity? Nechce se vám utrácet spoustu peněz za něco, co se stejně ztratí, zničí nebo vymění na dětském hřišti? A co takhle zkusit něco vyrobit vlastníma rukama? S knihou Iny Andresenové zvládnou různé oblečky i úplní začátečníci.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Oblečky pro panenky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Oblečky pro panenky
probíhá od 12. do 18. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Oblečky pro panenky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOblečky pro panenky

Andresenová, Ina

Bookmedia, 2022

Napsat komentář