Zahrajte si o návrat do Scholomancie

soutez-posledni-absolvent
Galadriel čeká poslední ročník v kouzelnické škole, v jehož závěru musí absolvovat závěrečnou zkouškou. Z té ale nemusí všichni vyjít živí – podaří se mladé čarodějce uspět? Budou jí stačit síly? Bude muset porušit nějaká pravidla?

Poslední ročník v kouzelnické škole

Jste připraveni na druhou lekci ve Scholomancii?
Mladá čarodějka Galadriel má před sebou poslední rok v drsné kouzelnické střední škole Scholomancii. Jenže právě tento ročník je ze všech nejnáročnější, a co hůř — na jeho konci na studenty čeká děsivý přízrak v podobě závěrečné zkoušky, ze které zdaleka ne všichni vyjdou živí. Galadriel si v minulém roce ověřila, kam až sahají její magické schopnosti, a také získala několik důležitých spojenců. Začíná doufat, že by mohla u zkoušky uspět. Jenže škola to zjevně ví také — a snaží se jí v tom všemi prostředky zabránit nebo ji alespoň donutit, aby konečně naplnila dávné proroctví a stala se nejstrašnější černou čarodějkou všech dob. Pokud si má Galadriel zachránit holý život, bude muset zatnout zuby, napnout všechny síly — a taky porušit pár pravidel. A možná ani to nemusí stačit…

Poslední absolvent

Druhá lekce ve Scholomancii
Autorka: Naomi Noviková
Přeložila: Veronika Volhejnová

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 400
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 9788027511266

Přečtěte si více o knize Poslední absolvent, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Naomi Noviková (nar. 1973) obdržela v roce 2007 Cenu Johna W. Campbella pro nejlepšího začínajícího spisovatele. Za svou knihu Ve stínu Hvozdu (2015, česky 2019) získala v roce 2016 cenu Nebula za nejlepší román. Velmi nadšeného přijetí se dostalo i románu V zajetí zimy (2018, česky 2020). Smrtící vzdělání (2020) je prvním dílem nové trilogie z prostředí čarodějné školy. Noviková je vášnivou čtenářkou fantasy literatury a nadšenkyní pro historii se zvláštním zájmem o Napoleonovu éru. Má slabost pro dílo Patricka O’Briana a Jane Austenové. Se svou rodinou a šesti počítači žije v New Yorku.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Poslední absolvent

Galadriel se vrací do kouzelnické školy Scholomancie, aby absolvovala závěrečnou zkoušku. Je na to ale připravená? Budou její síly stačit? Naštěstí získala několik důležitých spojenců, kteří se budou při plnění zkoušky hodit. Stále tu však visí dávné proroctví o tom, že se stane nejstrašnější černou čarodějkou…

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poslední absolvent vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poslední absolvent
probíhá od 8. do 14. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy Poslední absolvent

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední absolvent
Druhá lekce ve Scholomancii

Noviková, Naomi

Host, 2022

Napsat komentář