Zasoutěžte si o magické vykládací karty s jednorožci

orakulum-jednorozcu-perex
Bájní jednorožci byli vždy považováni za symbol čistoty, krásy a síly. Jsou proto ideálními průvodci světem magie, která dřímá ve vašem nitru. Nechte se jimi vést a prožívejte více radosti, lásky a prosperity.

Síla mystických stvoření

Jednorožci, nejkouzelnější z mystických stvoření, jsou symbolem zázraků, čistoty a magie. Ponoř se skrze Orákulum jednorožců do jejich pozoruhodné říše a znovu v sobě probuď schopnost intuice, vnitřní moudrost a také svůj božský potenciál.

Jednorožci, kteří jsou průvodci těchto karet, ti chtějí pomoci objevit magii, která uvnitř tebe dřímá. Přejí si, abys začala vědoměji tvořit svou realitu a vzala si na pomoc nekonečnou sílu Vesmíru, díky které dokážeš dělat zázraky. Přijmi nádhernou energii jednorožců a prožívej díky ní více radosti, lásky, míru a prosperity.

 

Orákulum jednorožců

Autorka: Cordelia Francesca Brabbs

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Eva Samih
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2022
ISBN: 978-80-7370-598-5

Přečtěte si více o knize Orákulum jednorožců, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Orákulum jednorožců

Jednorožci jsou považováni za nejčistší bájné tvory, proto jsou ideálními průvodci pro rozvoj vaší vnitřní intuice, moudrosti a probuzení božského potenciálu. V knize najdete nejen to, jak se čtyřiceti čtyřmi kartami pracovat, ale také význam jednotlivých symbolů, které jsou na nich zobrazeny. Ponořte se s Orákulem jednorožců do světa magie!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Orákulum jednorožců vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Orákulum jednorožců
probíhá od 25. do 31. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy s kartami Orákulum jednorožců

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOrákulum jednorožců
Kniha a 44 karet

Brabbs, Cordelia Francesca

Synergie Publishing SE, 2022

Napsat komentář