Vyhrajte Slezáčkův literární svět

soutez-kez-bys-tu-byla
Jací jsou lidé, které denně potkáváme, aniž bychom si jich více všímali? Jak všední jsou jejich všední životy? Seznamte se s jejich příběhy plnými hořkého humoru i reality.

Příběhy obyčejných mužů a žen

Literární svět Bořka Slezáčka je plný lidí, kteří vedou na první pohled zcela všední životy. To ale neznamená, že nezanechali otisk v duších ostatních – právě naopak. Co se skrývá za osudy těch, které denně míjíme bez povšimnutí? Stylový koktejl v úspěšném filmovém žánru komediálního dramatu neboli dramedy, přitažlivě převedený do beletristické podoby. Příběhy obyčejných mužů a žen v neobyčejně čtivé sbírce povídek, plné hořkého humoru i neúprosné reality.

Kéž bys tu byla

Autor: Bořek Slezáček

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Vydáno: 09/2022
ISBN: 978-80-265-1088-8

Přečtěte si více o knize Kéž bys tu byla, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také ukázku.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Bořek Slezáček (30. 5. 1967) se narodil v Ostravě, kde také po gymnáziu vystudoval Technickou univerzitu a získal titul inženýra ekonomie. Od mládí se věnoval hudbě a divadlu. Po ukončení vysokoškolských studií pobýval několik let v zahraničí. V průběhu let vystřídal několik profesí, včetně dělnických. V současnosti se téměř výhradně věnuje herectví. Natáčí s tuzemskými i zahraničními produkcemi a účinkuje na několika pražských scénách, mimo jiné i v legendárním Činoherním klubu. V rámci tvůrčího psaní se doposud věnoval scenáristické tvorbě a příležitostně publicistice. Kéž bys tu byla je jeho knižní prvotina, která vznikala z valné části v období pandemie a je tak, dle slov autora, vlastně covidovým dítětem.

Zdroj informací: nakladatelství AlbatrosMedia

 

Vyhrajte knihu Kéž bys tu byla

Bořek Slezáček vytvořil literární svět, který je plný všedních lidí, které denně míjíme. Co se skrývá za jejich osudy? Jaké jsou jejich obyčejné i neobyčejné příběhy plné hořkého humoru i neúprosné reality?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kéž bys tu byla vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kéž bys tu byla
probíhá od 4. do 10. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKéž bys tu byla

Slezáček, Bořek

BizBooks, 2022

Napsat komentář