Vyhrajte pátrání po pravdě o vlastním životě

den-jako-tenhle-perex
Když se Annie Beyersová probudí po autonehodě v nemocnici, zjišťuje, že o její dceři Hannah nikdo nic neví, a dokonce jí tvrdí, že nikdy neexistovala. A to není zdaleka jediná věc, která je jinak, než si Annie pamatuje. Nebo nepamatuje?

Co je realita a co představa?

Annie Beyersová má všechno – krásný dům, milujícího manžela a rozkošnou dceru. Když veze dceru Hannah k jejímu pediatrovi, je to den jako každý jiný… dokud se neprobudí o několik hodin později v nemocnici po autonehodě. Když se ptá po své dceři, zmatení doktoři Annie oznamují, že Hannah nikdy neexistovala. Po probuzení nezůstává vlastně nic tak, jak si Annie pamatuje. Posledních pět let jejího šťastného života se zjevně nikdy nestalo.

Její manželství se chýlí ke konci. Nyní je z ní úspěšná umělkyně žijící na Manhattanu. Už nebydlí v jejich milovaném Žlutém domě na severu New Yorku. Její sestra Marcie, se kterou se roky neviděla, je najednou její nejlepší kamarádka a její nedávno zesnulý pes Charlie je živý a zdravý.

S každým dalším dnem se její vzpomínky na minulost a neznámou přítomnost začínají rozmazávat. Annie je znepokojená vidinami Hannah a znalostí věcí, které nedokáže vysvětlit. To ji donutí přemýšlet… Lžou jí všichni? Hledání odpovědí vede Annie na poučnou cestu daleko od domova, která jí má pomoci sladit vzpomínky s realitou a zjistit pravdu o životě, který žije.

 

Den jako tenhle

Autorka: Kelley McNeil

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Nicolle Knapová
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 7/2022
ISBN: 978-80-7565-446-5

Přečtěte si více o knize Den jako tenhle, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Je tady v nemocnici? My tu poblíž žádnou rodinu nemáme…“ zachraptěla jsem.
Vložila si stetoskop do uší a naklonila se. „Je Hannah někdo, koho znáte? Někdo, komu můžeme zavolat? Sestřičky mi říkaly, že jste se po ní ptala.“
To mě vyděsilo. „Jak to myslíte? Je to moje dcera! Byla se mnou v autě!“ Svraštila obočí a se sestrou si vyměnila ustaraný pohled. Zavrtěla hlavou. „Ne, nikdo jiný v autě nebyl. Přivezli vás samotnou. Kolik ukazuji prstů?“
Její ruka se přesunula do mého periferního vidění.
Udělalo se mi nevolno, krev mi hučela v uších. „Tak kde teda je? Vzali ji o jiné nemocnice?“
„Ne, myslím, že mi nerozumíte. Chci říct, že s vámi v autě nikdo jiný nebyl. Dejte tomu trochu času. Jste jen trochu rozru…“

 

Vyhrajte knihu Den jako tenhle

Annie žije v krásném Žlutém domě na severu New Yorku a se svým milovaným manželem Grahamem vychovává dceru Hannah. Nebo to je pouhá představa a ve skutečnosti vypadá její život úplně jinak? Když se Annie probudí v nemocnici, nechápe nic z toho, co se jí její okolí snaží namluvit, proto se vydává hledat pravdu o tom, kým opravdu je a jaký život vlastně žije. Na co přijde? To už si přečtěte v thrilleru od Kelley McNeil.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Den jako tenhle vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Den jako tenhle
probíhá od 27. listopadu do 3. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDen jako tenhle

McNeil, Kelley

Jota, 2022

Vyhrajte pátrání po pravdě o vlastním životě - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. humhejova napsal:

    Dobrý den dnes 9.12. jsem dostala knihu Kámen,nůžky,papír.
    Přeji všem krásné vánéční svátky.

  2. Gudrun Gudrun napsal:

    Vyhraná knížka Den jako tenhle právě dorazila, moc děkuji, už se těším Lenka

Napsat komentář