Získejte pohled na život po třicítce

jsi_tam
Nina žije na první pohled harmonický život. Má vlastní byt, skvělé přátelé a po letech nedůvěry se přihlásí na seznamku, kde potkává Maxe. Jaký je však její život ve skutečnosti? Proč ji postupně začínají všechny kamarádky opouštět?

Život po třicítce a jeho nástrahy

Nina je autorkou kuchařek, má vlastní byt, skvělé kamarády a milující rodinu. Od rozchodu je několik let sama. V den svých dvaatřicátých narozenin se rozhodne přihlásit na seznamku, kde se potká s Maxem, který jí na konci první schůzky řekne, že si ji jednoho dne vezme. A co je překvapivější – Nina si na okamžik, po letech nedůvěry k lásce, dovolí uvěřit.
Nová láska nemohla přijít v lepší chvíli. Ninin život je totiž harmonický jen na první pohled. Kde jsou ty šťastné a dobrodružné roky plné svobody po třicítce, které jí slibovaly časopisy, které hltala od puberty? Místo toho ji všichni pomalu, ale jistě opouštějí. Přátelství vyprchávají, kamarádky se vdávají a mají děti, ex-partneři se zasnubují, současní partneři potichu a bez vysvětlení mizí.

Jsi tam?

Autor: Dolly Aldertonová
Přeložil: Petr Kotouš

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Vydáno: 05/2022
ISBN: 978-80-271-3473-1

Přečtěte si více o knize Jsi tam?, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku a naši recenzi.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Jsi tam?

Nina je několik let po rozchodu, a tak žije sama. Nestrádá, má skvělé kamarády a fungující rodinu, navíc je autorkou kuchařek, které jí zaplatily vlastní bydlení. V den svých dvaatřicátých narozenin se však rozhodne, že se přihlásí do internetové seznamky – zde se seznamuje s Maxem, který Nině po letech nedůvěry dovolí uvěřit, že láska pořád existuje. Je ale Ninin život tak harmonický, jak se na první pohled může zdát? Kde jsou ta dobrodružství, která jí naslibovaly časopisy? Proč musí sledovat, jak ji všichni pomalu opouštějí, aby zakládali rodiny, měli svatby nebo bez vysvětlení zmizeli?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jsi tam? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jsi tam?
probíhá od 23. srpna do 5. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jsi tam?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJsi tam?

Alderton, Dolly

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář