Zasoutěžte si o moudrost skrytou v lesích

moudrost-lesa-perex
Procházíte se rádi lesem, pozorujete hru slunečních paprsků probleskujících mezi větvemi a užíváte si všudypřítomnou vůni dřeva a mechu? Abychom si těchto radostí mohli užívat i nadále, je třeba přírodu chránit a Peter Wohlleben vám poradí, jak na to.

Tajemství lesa

Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak?
Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.

Peter Wohlleben nám ukazuje, že pevnější a zdravější vztah s přírodou kolem nás je uskutečnitelný, a především potřebný. Křehký ekosystém lesa, v němž spolu rostliny komunikují a navzájem si pomáhají, můžeme chránit i my.

Autor nám v této knize předává, čemu ho sám les naučil. Chopme se nyní příležitosti a doprovoďme ho na jeho cestách hlubokými, tajuplnými lesy. Nechme se přitom stále znovu překvapovat a objevujme divokou, autentickou přírodu. Naučíme se tak víc starat o stromy, a tím i o sebe.

O lese, jaký je a jaký by mohl být.

 

Moudrost lesa

Autor: Peter Wohlleben

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Magdalena Havlová
Počet stran: 255
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2018
ISBN: 978-80-907197-4-3

Přečtěte si více o knize Moudrost lesa, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek o audio verzi tohoto titulu nebo si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Moudrost lesa

Kvůli lidské chamtivosti, znečišťování a neúctě k přírodě přicházíme o řadu překrásných míst a křehkých ekosystémů. Přitom procházka po lese může mít nejen blahodárný vliv na naši psychiku, ale také nás mnohé naučit. Kniha Petera Wohllebena vás přesvědčí, že nejen lesy je třeba chránit a autor vám v ní předá své poznatky a zkušenosti.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Moudrost lesa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Moudrost lesa
probíhá od 20. do 26. srpna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Moudrost lesa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoudrost lesa

Wohlleben, Peter

Kazda, 2018

Napsat komentář