Rodina jako nečekané dědictví

sestry z vinice
Červnová novinka americké autorky přináší příběh jedné rodiny. Po smrti fotografa Jacksona se zcela mění životy jeho tří dcer. Až po této události se totiž všechny tři potkávají. Zároveň s jejich setkáním se jim dostane nečekaného dědictví: vinice a rodiny, po které ale žádná z nich netoužila…

Válečný fotograf Jackson Swann se účastnil mnoha konfliktů – a když zemřel, jeden za sebou také zanechal. Jackson měl tři dcery, každou s jinou matkou, a ty teď zjistily, že po otci zdědily nejen podíl na rodinné oregonské vinici, ale především rodinu, po které opravdu netoužily. Tess po úspěšné kariéře dětské televizní hvězdy poprvé zažívá krizi identity a truchlí nad ztrátou absentujícího otce, kterým celý život opovrhovala. Charlotte, vychovaná jako pravá jižanská dáma, se své kariéry naopak vzdala ve prospěch manželových politických ambic. V nejhorší den svého života se dozvídá nejen to, že její zbožňovaný otec zemřel, ale také že má dvě sestry, o kterých nevěděla, a její manžel ji podvádí. Natalie, dcera Jackovy milenky, o svých sestrách vždy věděla a děsila se dne, kdy se Tess a Charlotte dozví o ní. Poté, co sestry zdráhavě dorazí na vinici, jsou okouzleny matriarchou rodu Swannových i okolním prostředím, a brzy se dozvídají o poutavé rodinné historii, sahající do Francie v období druhé světové války, a o zraněném americkém vojákovi, jehož odkaz zdědily – a který nyní může změnit celý jejich život.

Sestry z vinice

Zdědily vinici a s ní i novou rodinu. Odváží se začít znovu?
Autorka: JoAnn Rossová
Přeložila: Veronika Kratochvílová

Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Formát: 129×206 mm
ISBN: 978-80-7625-208-0
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Sestry z vinice vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

Josette Seuratovou, černovlasou tmavookou matku své nejmladší dcery, která měla francouzské a jamajské kořeny, potkal, když zpívala v klubu ve čtvrti Oberkampf v pařížském jedenáctém okrsku. Zamiloval se do ní na první pohled a druhého rána věděl, že žena, s níž strávil noc vášnivým milováním, je nejenom jeho první skutečná láska, ale také jediná žena, kterou kdy miloval. Ačkoli se nikdy nevzali, tvořili pár, a přesto si ponechávali volnost a vlastní život. Po celých dlouhých dvacet šest let. Po celou dobu, navzdory pokušení krásných žen po celém světě, jí Jack zůstal věrný. A nikdy neměl nejmenší pochybnosti, že i Josette jemu.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

JoAnn Rossová je americká spisovatelka. Jako malá chtěla hrát baseball za New York Yankees a psaní si plánovala jako záložní povolání. K dnešnímu dni napsala již celou řadu knih, které vyšly v mnoha světových jazycích. Umístila se také v žebříčku nejprodávanějších autorů Romance Writers of America’s Honor Roll a získala několik cen.

Zdroj informací: web autorky


Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila METAFORA síly s Nakladatelským domem GRADA a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih pod značkou METAFORA. S knihami z METAFORY je čas číst, snít a žít.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSestry z vinice

Rossová, JoAnn

Metafora, 2022

Napsat komentář