Zasoutěžte si o rozdělení cest Rolanda a jeho ka-tet

zpev-susannah-audiokniha-perex
Rolanda a jeho ka-tet potkala na cestě k Temné věži už řada problémů a zdá se, že jim stále není a nebude konec. I v dalším díle série totiž narazí na mnoho překážek, kvůli kterým se budou muset dokonce rozdělit. Sejdou se znovu, aby konečně doputovali k cíli?

Zásadní zvraty na cestě k Temné věži

V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět svého „chlapíčka“. S pomocí Černé třináctky ji odvede do New Yorku roku 1999, kde porodí. Roland ale musí zároveň ochránit růži na pozemku v New Yorku roku 1977, s tím souvisí, komu bude patřit prázdná parcela pana Calvina věže. Rozdělí se. Jedna polovina ka-tet se vydá hledat Susannah-Miu a ta druhá odejde ochránit růži. Putování je dovede až k setkání se Stephenem Kingem, spisovatelem z Maine, který píše příběhy Temné věže. Jedná se o obsahově nejnabitější knihu z celé série Temné věže Stephena Kinga, s mnoha zásadními momenty.

 

Zpěv Susannah

Autor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 14 hodin 2 minuty
Vydáno: 1/2021

Přečtěte si více o audioknize Zpěv Susannah, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku nebo přečíst naši recenzi knižní předlohy.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Proslulý americký autor Stephen King (*1947) začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Zpěv Susannah

Poslední pistolník Roland a jeho společníci se zdárně vypořádali s krutými vlky z Cally a nyní mohou pokračovat ve své cestě k Temné věži. Nebyl by to však Stephen King, aby svým hrdinům nepostavil do cesty další nástrahy, které budou muset překonat. Jak se vypořádají s Miou ovládající Susannah, která je těsně před porodem? Podaří se jim zachránit růži? A jakou roli sehraje setkání se spisovatelem z Maine? Nejen na tyto otázky najdete odpovědi v předposledním dílu série Temná věž.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Zpěv Susannah vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zpěv Susannah
probíhá od 12. do 25. srpna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Zpěv Susannah

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZpěv Susannah
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2021

Zasoutěžte si o rozdělení cest Rolanda a jeho ka-tet - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. tetina napsal:

    Dobrý den, děkuji za knihu Citronová vůně a jemné polibky, právě byla doručena.

  2. Leni07 napsal:

    Dobrý den, děkuji za vyhranou audioknihu :-)

  3. Dobroslava napsal:

    Děkuji za vyhranou audioknihu .

  4. Marci55 napsal:

    Kniha A noc byla jako samet dorazila. Děkuji

  5. zurekpetr napsal:

    Dobrý den, vyhraná audiokniha Zpěv Susannah mi byla v pořádku elektronicky doručena.

    Děkuji Petr Žurek

Napsat komentář