Zasoutěžte si o spasení galaxie

soutez-vitezstvi-vetsi-nez-smrt
Tinin osud vězí ve spasení galaxie. Jak toho dosáhne? To sama ještě neví. V mezičase se však musí srovnat s překážkami, mezi něž patří například aktivace meziplanetárního záchranného majáku, který ji zviditelní pro všechny nepřátele… Zvládne to?

Funkce meziplanetárního záchranného majáku

Jsem Tina. Docela obyčejná holka, řekli byste. Jenže k té mám daleko.
Obyčejné holky nepřišly na Zemi z hvězd. Obyčejné holky v sobě nemají meziplanetární záchranný maják, časovanou bombu, co je může každou chvíli vystřelit k nejšílenějšímu dobrodružství jejich života. Obyčejné holky nejsou klonem zavražděné hrdinky Královské flotily.
Nevím o žádné obyčejné holce, jejímž osudem by bylo spasit galaxii.
Můj maják začal vysílat. A já jsem teď v pořádné kaši. Vědí o mně – moji lidé, ale i ti druzí. Nepřátelé, které mám srazit na kolena.
Jenže co když jsem, i přes všechny sliby a přípravy, prostě jen Tina? Obyčejná holka…

Vítězství větší než smrt

Autorka: Charlie Jane Andersová
Přeložil: Martin Forman

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 05/2022
ISBN: 978-80-271-3370-3

Přečtěte si více o knize Vítězství větší než smrt, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Charlie Jane Andersová je americká spisovatelka a šéfredaktorka blogu i09, věnovaného diskuzi o současné sci-fi a fantasy scéně. Její novela Šest měsíců, tři dny získala v roce 2012 cenu Hugo, byla nominována na ceny Nebula a Theodore Sturgeon Award a dvakrát vyšla i v češtině (v časopise XB-1 a antologii Plameňák na konci léta, Gnóm! 2016). Kniha Všichni ptáci na nebi (2016) byla oceněná Crawford Award a nominovaná na cenu Nebula.

Zdroj informací: Kosmas

 

Vyhrajte knihu Vítězství větší než smrt

Vítejte ve světě, v němž mají holky v sobě meziplanetární záchranný maják, jenž je může vystřelit k šíleným dobrodružstvím jako časovaná bomba. A co když jsou navíc klonem zavražděné hrdinky? A jejím osudem je záchrana galaxie? Tinin maják začal vysílat, a tak po ní jdou její nepřátelé. Zvládne i přes všechny nástrahy naplnit své předurčení?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vítězství větší než smrt vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vítězství větší než smrt
probíhá od 28. června do 11. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Vítězství větší než smrt

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVítězství větší než smrt

Andersová, Jane

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář