Zasoutěžte si o třetí putování pistolníka Rolanda

soutez-pustiny
Roland spolu s dalšími poutníky pokračují cestami Středosvěta. Co dělali, když se otevřely poslední dveře na břehu moře? Odpočívali dostatečně po předchozích událostech? A co je čeká teď? Nenechte si ujít pokračování od krále hororu!

Středosvět a jeho nástrahy

Třetí část jedinečné fantasy série Temná věž od legendy hororu Stephena Kinga má název Pustiny. Zavádí posluchače do prostředí tajuplného Středosvěta, kde se odehrává příběh poutníků v čele s pistolníkem Rolandem. Dozvídáme se, co na své cestě do vnitrozemí zažili poté, co se otevřely poslední dveře na břehu moře. Po odpočinku následuje doba příprav, která znamená pro každého něco jiného. Hrozící šílenství na sebe ale nenechá dlouho čekat. Děj prochází několika časovými a prostorovými rovinami a vyprávění má v sobě kouzlo sci-fi, thrilleru i westernu.

 

Pustiny

Autor: Stephen King

Vydalo: nakladatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 19 hodin 27 minut
Vydáno: 2019

Přečtěte si více o audioknize Pustiny, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. Nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku nebo zhlédnout video s Liborem Teršem:

 

audioteka.logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Stephen King (*1947) je proslulý americký autor, který začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.

Herec a dabér Libor Terš (*1963) se věnuje práci se svým hlasem celý život. Na počátku kariéry působil jako loutkoherec a také se objevil v televizních filmech. Diváci si jeho hlas zapamatovali jak z amerických velkofilmů, tak například ze seriálu Dr. House, kde mluvil roli doktora Wilsona. Často dabuje také postavy animovaných filmů a seriálů (Madagaskar, Jak vycvičit draka a další). Pro Audiotéku načetl Kingovu sérii Temná věž.

Zdroj informací: Audiotéka.cz

 

Vyhrajte audioknihu Pustiny

Libor Terš znovu propůjčil svůj hlas dalšímu příběhu ze série Temná věž. Vracíme se k poutníkům v čele s pistolníkem Rolandem ve Středosvětě a zjišťujeme, co zažili po otevření posledních dveří na břehu moře. Dopřáli si dostatečný odpočinek? Chystají se na další kroky? Jaké má kdo přípravné rituály? Zápletka na sebe nenechává dlouho čekat… Děj audioknihy prochází několika časovými a prostorovými rovinami, které jsou pro Stephena Kinga typické.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Pustiny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Pustiny
probíhá od 13. do 26. května 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Pustiny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePustiny

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář