Pohybem ke zdraví a spokojenosti všech

Tipy_Radost z cviceni psa_Behani_Zdravi bez leku
V dnešních tipech se budeme bavit nejen o vlastním zdravém pohybu, ale také o osvědčených metodách, jak trénovat naše pejsky, a o tom, jak se správně stravovat a starat o chod střev.

Nová kniha Radost z cvičení psa od uznávané psí trenérky Kyry Sundanceové přináší zábavné a osvědčené tipy, jak vycvičit nejen spokojeného, ale i skutečně dobře vychovaného chlupáče.

Radost z cvičení psa

30 zábavných a spolehlivých metod, jak vycvičit šťastného, dobře vychovaného psa
Autorka: Kyra Sundanceová
Přeložil: Tomáš Kapic

Počet stran: 148
Vazba: brožovaná
Formát: 178×229 mm
ISBN: 978-80-276-0236-0
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Radost z cvičení psa vydalo nakladatelství Slovart v edici Hobby.

Kyra Sundanceová je světově uznávanou trenérkou psů a autorkou mnoha úspěšných a oceněných knih. Je nespornou autoritou v oboru, pořádá a vede četné tréninkové workshopy. Postupy, jak trénovat svého psa, jsou vysvětleny jasně, krátce a jednoduše. Každá lekce je doplněna srozumitelnými instruktážními fotografiemi. Kniha vás naučí krok za krokem zvládat 30 základních cviků od jednoduchých (sedni, podej pac, stoupni na stoličku) po pokročilé (přines noviny, ukliď hračky). Zároveň vám vysvětlí způsob, jak sledovat a hodnotit dosažené pokroky. Interaktivní přístup nejen pomůže vašemu psovi dosáhnout žádoucích výsledků, ale zároveň zlepší váš vzájemný vztah. Zvládnutím této kompletní sestavy cviků dosáhnete vysoké úrovně spolupráce se svým psem díky vztahu založenému na vzájemné důvěře, jasné komunikaci a respektu. Trénujte svého psa způsobem, který vám oběma dělá radost. A pak nebude problém vytrvat.

 

Ukázka z knihy

Radost z cviceni psa_ukazka

Prohlédněte si další ukázky.

 

O autorce

Kyra Sundanceová se narodila v Kalifornii a působí jako cvičitelka psů a spisovatelka. Napsala knihy jako Psí pravidla101 psích triků101 psích triků pro děti a 101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa.

 

O nakladatelství Slovart

Nakladatelství Slovart, s.r.o., bylo založeno v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. V roce 2000 ve Slovartu vyšla literární prvotina světově proslulého fotografa Jana Saudka, kmenového autora nakladatelství. Jeho autobiografie Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec okamžitě a dlouhodobě zaujala první místa v žebříčcích knižních bestsellerů.

————————————————

Chcete začít s poctivým běháním, abyste si zlepšili fyzickou kondici, ale nevíte, jak? Zkuste nahlédnout do knihy Běhání na anatomických základech autorů Joea Pulea a Patricka Milroye. Ukáže vám, jak správně posilovat svaly, běhat účinněji a s jakým vybavením.

Běhání

na anatomických základech
Autoři: Joe Puleo, Patrick Milroy

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 163×240 mm
ISBN: 978-80-271-3276-8
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Běhání vydalo nakladatelství Grada v edici Sport.

Zlepšete svou sílu, rychlost i vytrvalost s knihou Běhání na anatomických základech. Najdete v ní 48 detailně popsaných efektivních cviků, které vám pomůžou dostat ze sebe to nejlepší. Přehledné barevné ilustrace vám pomohou pochopit, které svaly, vazy a šlachy jak pracují, když je vaše tělo v pohybu. Zjistíte, jak můžete konkrétní svaly posilovat a běhat účinněji. Autoři Joe Puleo a Patrick Milroy také vysvětlí, jaké mají na běhání vliv rozdílné venkovní podmínky nebo kvalitní vybavení. Kromě toho se také dozvíte, jak se vyhýbat zraněním, která běžce často trápí, jakou jsou natržené svaly či šlachy nebo bolest zad či kolenou.

 

O nakladatelství Grada

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

————————————————

Pokud jíte zdravě, cvičíte a běháte, ale přesto na sobě pozorujete nepříjemné příznaky, jako je únava nebo problém se zažíváním, měli byste se pokusit hledat příčinu ve střevech. Jak jim zajistit nejlepší péči, to vám ukáže knížka Zdraví bez léků od Ladislava Kužely a Zuzany Čižmárikové.

Zdraví bez léků

Autoři: Ladislav Kužela, Zuzana Čižmáriková

Počet stran: 144
Vazba: vázaná
Formát: 170×233 mm
ISBN: 978-80-8111-608-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Zdraví bez léků vydalo nakladatelství Noxi.

Mysleli jste si, že o svém zdraví víte všechno? Snažíte se žít zdravě, cvičíte, pestře se stravujete, a přesto jste stále unavení, chybí vám energie a máte zažívací potíže? Příčinu je třeba hledat mimo jiné i ve svých střevech a střevních mikrobech. Náš mikrobiom je fascinujícím živým organismem, který nás může odměnit zdravím, ale také potrestat nemocemi. Nezřídka hledáme komplikované způsoby řešení zdravotních problémů, různé zázračné diety a očisty, podstupujeme náročnou léčbu. A přitom stačí tak málo – dobře a kvalitně krmit svůj mikrobiom!
Autoři
doc. Ladislav Kužela, PhD. a Zuzana Čižmáriková, PhD. vás jednoduše, ale přitom odborně a na základě faktů provedou záhadami miliard bakterií ve vašich střevech. Právě ve střevech je třeba hledat příčiny civilizačních chorob i mnoha závažných onkologických diagnóz. Rovněž ve střevech je třeba hledat i cestu ke zdraví. Jez tak, jako by na tom závisel tvůj život, protože závisí, je základním mottem docenta Kužely a vy si po přečtení této jedinečné knihy uvědomíte, že je to opravdu tak. Jde přece o VAŠE ZDRAVÍ a VÁŠ ŽIVOT.

 

O nakladatelství Noxi

Logo-NoxiVydavatelství NOXI působí na českém a slovenském trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Vydává především kvalitní populárně-naučnou literaturu a beletrii jak zahraničních, tak českých autorů. Ediční plán nakladatelství drží krok s aktuálními trendy a zároveň nabízí dlouhodobě zajímavé tituly z oblasti ezoteriky, zdravého životního stylu a sebemotivace. V nabídce má také beletrii nebo četbu pro děti. Od roku 2015 se nakladatelství pyšní novým logem, které symbolizuje fakt, že knihy se čtou převážně v noci.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Zaujaly vás knihy o zdravém pohybu a stravování? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRadost z cvičení psa
30 zábavných a spolehlivých metod, jak vycvičit šťastného, dobře vychovaného psa

Sundanceová, Kyra

Slovart, 2022

zobrazit info o knizeBěhání
na anatomických základech

Puleo, Joe - Milroy, Patrick

Grada, 2022

zobrazit info o knizeZdraví bez léků

Kužela, Ladislav - Čižmáriková, Zuzana

Noxi

Napsat komentář