Zahrajte si o další poseroutkovské dobrodružství

soutez-velka-sance
Greg Heffley je zpět s dalším dobrodružstvím. Tentokrát bude čelit sportovní výzvě, když se úplnou náhodou dostane do basketbalového týmu. Mají šanci vyhrát sezónu? Podaří se Gregovi překonat sebe sama a využít příležitosti?

 Basketbalová příležitost

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího. Když Greg a jeho noví spoluhráči zahajují sezónu, jejich šance na vítězství jsou naprosto mizivé. Ale ve sportu se může stát cokoli. Překoná Greg sám sebe, když se míč ocitne v jeho rukou? Nebo svou velkou šanci jen tak zahodí?

 

Velká šance

Deník malého poseroutky 16
Autor: Jeff Kinney
Přeložila: Veronika Volhejnová

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-7661-349-2

Přečtěte si více o knize Velká šance ze série Deník malého poseroutky, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Jeff Kinney (* 1971 Maryland, USA) je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny do jednoho pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Velká šance

Greg Heffley se ve svém dalším poseroutkovském dobrodružství vydá na pole sportu a účastní se školního sportovního dne, který dopadne katastroficky. Nejraději by celý svět pohybu pověsil na hřebík, jeho mamka jej však přesvědčí, aby dal sportu ještě jednu šanci – Greg se tak naprosto nečekaně dostane do basketbalového družstva. Podaří se nejhoršímu týmu zvítězit v sezóně? Překoná Greg sám sebe a využije příležitosti, když získá míč? Nebo on a sport nejdou vůbec dohromady?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Velká šance vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká šance
probíhá od 13. do 19. března 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Velká šance

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká šance
Deník malého poseroutky 16

Kinney, Jeff

CooBoo, 2021

Zahrajte si o další poseroutkovské dobrodružství - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha, Velká šance dorazila v pořádku.
    Děkuji

    S pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář