Získejte návod na šťastný život

Velka kniha ritualu_uvodni
Asi většina z nás považuje za smysl života být šťastný a spokojený. Ale jak toho docílit? Jednou z možností je načerpat inspiraci ve starodávných tradicích a přenést je do současnosti. Slovensko-česká autorka ví, jak to udělat.

Starodávné tradice a jejich místo v současnosti

Velká kniha rituálů vás uvede do hájemství starodávných tradic, které jsou integrované do podoby využitelné v současném, moderním životě. Poslouží vám nejen jako inspirace pro naplněný, spokojený a radostný život, nýbrž také jako zevrubný zdroj rituální teorie a praxe s podrobnými vzory rituálů, svátků života, oslav a mystérií přírody, Slunce, Luny, ženství a Bohyně. Načerpáte z ní podrobné údaje o historii osobních i komunitních rituálů, a rovněž detailní informace o mýtech, bohyních, nadpozemských bytostech, kultovních místech a symbolech, které se k rituálům vztahují.
Nechte se u čtení knížky a následného provádění rituálů vtáhnout do magie neobyčejného i každodenního života a jeho posvátných okamžiků!

 

Velká kniha rituálů

Autorka: Judita Peschlová
Ilustrovaly: Inka Delevová, Diana Delevová

Vydalo: nakladatelství Synergie
Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Vydáno: 01/2022
ISBN: 978-80-7370-604-3

Přečtěte si více o knize Velká kniha rituálů, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Judita Peschlová je původem Slovenka. Za socialismu dělala turistickou průvodkyni a dosud provádí po Praze a v Evropě. Miluje historii, divadlo a mytologii, umí šest jazyků, přeložila několik knih z oblasti esoteriky, sama dvě napsala a přispívá do několika ženských časopisů na Slovensku. První karty dostala Judita omylem a v samizdatovém vydání a k výkladu ji donutila kamarádka. Vše se do puntíku splnilo. Teprve po třicítce, když odešla do Prahy, kde absolvovala psychoterapeutickou fakultu i výcvik, se začala kartám plně věnovat. Kromě tarotu se Judita věnuje ještě andělské terapii, která trochu kompenzuje „upřímný“ tarot tím, že je vždy laskavá a povzbuzuje sebevědomí.

Zdroj informací: angelcity.cz

 

Vyhrajte knihu Velká kniha rituálů

Člověk se od nepaměti obrací ke svým předkům, hledá inspiraci v historii. Starodávné tradice nejsou výjimkou – své o tom ví i původem slovenská autorka Judita Peschlová, která nás ve své knize seznamuje s historií rituálů, popisuje různé mýty, bohyně, nadpozemské bytosti, kultovní místa a jiné. Zkuste načerpat inspiraci a některé z informací integrovat do podoby, s níž můžete pracovat v dnešní době. Protože si zasloužíte být šťastní a spokojení.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Velká kniha rituálů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká kniha rituálů
probíhá od 6. do 12. března 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Vyhrajte 2 Velké knihy rituálů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha rituálů

Peschlová, Judita

Synergie Publishing SE, 2022

Napsat komentář