Získejte Eliščin ilustrovaný příběh

soutez-eliska-andilek
Jak náročné může být stěhování se v dětském věku? Jak silné jsou obavy z navazování nových přátelství, z navštěvování nové školy, z bydlení v novém domě? Co je na novém domě vlastně tak zajímavého a proč bylo třeba opustit ten předchozí? Seznamte se s příběhem sedmileté Elišky.

Stěhujeme se do Žitína

Ahoj! Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se ale vůbec nelíbí. Zvyknu si v nové škole? Najdu si tam kamarády? A jaké tajemství skrývá náš nový dům? Vždyť rodiče jsou od první chvíle, kdy ho uviděli, jako očarovaní. Já na tu záhadu ale přijdu.

Všichni říkají, že vypadám jako andílek. Žádný andílek ale nejsem. V tomhle příběhu se přesvědčíte, že odvaha mi rozhodně nechybí! Pro děti od 6 let.

 

Eliška Andílek

Autorka: Pavlína Jurková
Ilustrace: Eva Chupíková

Vydalo: nakladatelství 65. pole
Počet stran: 116
Vazba: vázaná
Vydáno: 12/2021
ISBN: 978-80-88268-58-1

Přečtěte si více o knize Eliška Andílek, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství 65. pole.

 

logo_65_pole_120x60

Nakladatelství 65. pole bylo založeno v roce 2007. Sídlí v Praze na Palmovce. Vydává českou i překladovou beletrii, naučné knihy, životopisy a dětskou literaturu. Název nakladatelství byl inspirován počtem šachovnicových polí (64). Symbolizuje přesahující a nečekané.

 

O autorce

Herečka Pavlína Jurková (1977) dělí své umělecké aktivity mezi divadlo, psaní divadelních scénářů a dabing. Spolu s Jarmilou Vlčkovou založila v roce 2006 úspěšné autorské divadlo pro děti Láryfáry. I když nemohou být více rozdílné, spojuje je právě láska k oboru a také chuť podnikat a zkoušet nové věci. Viktor a záhadná teta Bobina je jejich první společně napsanou knihou. Po ní následovaly další neméně úspěšné knížky Viktor a případ zmizelého psa, Hra o sen (ukázka), Eliška Andílek a Tajemství rodiny M.

Zdroj informací: KnihaProDěti.cz

 

Vyhrajte knihu Eliška Andílek

Elišce je sedm let a s rodinou se stěhují do cizího města s názvem Žitín. Zvykne si v novém prostředí? V nové škole? Jak si najde nové kamarády? A co jejich nový dům, jaká ukrývá tajemství?

Ve spolupráci s nakladatelství 65. pole vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Eliška Andílek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Eliška Andílek
probíhá od 28. ledna do 10. února 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 ilustrované knihy Eliška Andílek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEliška Andílek

Jurková, Pavlína

65. pole, 2021

Napsat komentář