Získejte příběh hraničářky Maddie

soutez-klan-rude-lisky
Maddie se vrací zpět na hrad Araluen, kde se však po svém tříletém výcviku cítí nepatřičně. Vše se změní ve chvíli, kdy její rodinu začne ohrožovat skupina rozvracečů, kteří si říkají klan Rudé lišky. Podaří se Maddie a její matce udržet araluenský trůn?

Araluenský trůn v ohrožení

Nastal čas, aby přicházející nová generace hraničářů převzala svou zodpovědnost a chránila Araluenské království.

Hraničářka Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen. Jednotvárný život na hradě ji však ubíjí, cítí se v něm jako ve vězení a touží z něj uniknout. V okolí se začínají šířit zvěsti, že království hrozí nové nebezpečí. Tajemný klan Rudé lišky, skupina rozvracečů v liščích maskách, útočí na královskou rodinu a zpochybňuje nástupnictví princezny Kasandry a její dcery Maddie na araluenský trůn. Podaří se Rudým liškám odstranit Kasandru a Maddie a uchvátit trůn pro sebe?

 

Klan Rudé lišky

Autor: John Flanagan
Přeložila: Eva Dejmková

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Počet stran: 9 hodin 55 minut
Vydáno: 2021

Přečtěte si více o audioknize Klan Rudé lišky, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

 

audioteka.logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.

Zdroj informací: Audiotéka.cz

 

Vyhrajte audioknihu Klan Rudé lišky

Poté, co Maddie úspěšně ukončí třetí rok hraničářského výcviku, je povolána zpět na hrad Araluen, aby zde pokračovala ve svém životě následnice trůnu. Život za zdmi pevnosti ji však ubíjí a nejraději by utekla. Venku se mezitím začínají šířit zvěsti o tajemném klanu Rudé lišky, skupině rozvracečů, kteří by chtěli araluenský trůn pro sebe. V jakém nebezpečí jsou princezna Kasandra a Maddie?

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Klan Rudé lišky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Klan Rudé lišky
probíhá od 14. do 27. ledna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Klan Rudé lišky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlan Rudé lišky
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Získejte příběh hraničářky Maddie - DISKUZE

Počet reakcí: 10
  1. Hana Vlkova napsal:

    Děkuji za knihu Skvělé časy, kterou jsem dnes dostala.

  2. flastr napsal:

    Dobrý den, chci se zeptat, kdy mohu očekávat informaci ke stažení audioknihy Bledý jezdec? Soutěž skončila před dvěma týdny a zatím se mi nikdo neozval.
    Děkuji za ověření stavu.

  3. pes napsal:

    Dobrý den, děkuji moc za knihu Planeta hmyzu.

  4. tomkatze napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila vyhraná kniha Hendrixova kytara, moc děkuji, mám radost

  5. ladouch napsal:

    Moc děkuji za knihu Třetí polovička, pošta oručila v pořádku.

  6. hanusl napsal:

    Dnes mi byla doručena výhra – kniha Poslední migrace.
    Moc děkuji za výhru.

  7. 135evik napsal:

    Dobrý den, dosud jsem ještě nedostala informaci ke stažení audioknihy Klan Rudé lišky. Soutěž skončila v lednu a dosud se mi nikdo neozval. Děkuji za prověření.

Napsat komentář