Získejte příběh, který zahřeje

soutez-vsechno-je-krasne
Amy žije sama, přesto má plný dům. Je obklopena věcmi, které miluje a které tvoří vzpomínky na časy, kdy byla šťastná. Ale opravdu to stačí? Neměl by být život o něčem víc? Je skutečně spokojená jen sama se sebou? Začtěte se do příběhu, který vás zahřeje.

Květináč, zapalovač a malý chlapec

Krásu lze najít i v těch nejneočekávanějších věcech

Když se Amy před jedenácti lety zhroutil život, začala svou první sbírku. Bylo to jen pár vzpomínek na šťastnější časy: květináč, který jí připomínal muže, jehož milovala, oprýskaný porcelánový ptáček, stříbrný zapalovač… Věci, které by jiní možná vyhodili, pro ni představují celý její svět.

Amy je sice osamělá, ale její dům je zaplněn předměty, které miluje. Když se do sousedství nastěhuje rodina se dvěma malými chlapci, začne se její pečlivě střežené soukromí rozpadat. A to ji přivede k otázce, proč se vlastně začala uzavírat do sebe. Amy se vydává na cestu do své minulosti a musí se přitom vypořádat se zvědavými sousedy, otravným kocourem, neschopnou policií a malým chlapcem, který jí pomůže znovu otevřít srdce – a svůj domov.

 

Všechno je krásné

Autorka: Eleanor Ray
Přeložila: Ivana Čejková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 328
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-271-3264-5

Přečtěte si více o knize Všechno je krásné, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Eleanor Ray má magisterský titul z anglické literatury na Edinburgh University a pracuje v marketingu. S manželem a dvěma malými dětmi žije v Londýně. Eleanor k psaní Všechno je krásné inspirovaly předměty, které její batole sbírá, a poklady – větvičky, prázdné láhve na vodu a vadnoucí sedmikrásky. V současné době pracuje na svém dalším románu.

Zdroj informací: EleanorRayBooks.com (přeloženo)

 

Vyhrajte knihu Všechno je krásné

Amy žije osamělým životem. Bydlí sama se svou sbírkou předmětů akaždý jeden má spojený s nějakou šťastnou vzpomínkou. Stačí to? Ano. Minimálně do doby, než se do sousedství nastěhuje nová rodina s malými chlapci. Pečlivě chráněné soukromí se začíná rozpadat a Amy se musí na nově vzniklou situaci adaptovat. Dokáže to? Zvládne se po letech otevřít jiné osobě, i když se jedná o dítě?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Všechno je krásné vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Všechno je krásné
probíhá od 30. do 13. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Všechno je krásné

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechno je krásné

Ray, Eleanor

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář