Získejte příběhy z araluenských legend

soutez-ztracene-pribehy
Oženil se Horác s Kasandrou? Dozvěděl se Will skutečnou pravdu o svých rodičích? Máte další otázky na základě událostí kolem Horácovy cesty do Nihon-džinu? Pak zbystřete! Na okraji lesa v ruinách malého domku se totiž objevily ztracené příběhy, o jejichž existenci se dosud spekulovalo…

Legendy z Araluenu

Většina legend Araluenu, od útěku hraničářského učně Willa ze Skandie až po Horácovu cestu do Nihon-džinu, od příběhu, jak princezna Kasandra přišla ke jménu Evanlyn, až po příběh o Alyssině věznění na hradě Macindawu, je dobře známá. Ale co ztracené příběhy – ty, o kterých lidé slýchali, ale dosud nebylo možné dokázat, jestli jsou pravdivé? Odpovědi byly nedávno konečně nalezeny v ruinách malého domku na okraji lesa…

Co dělal Gilan, když se Halt s Horácem vypravili do Skandie zachránit Willa? Řekl Halt Willovi skutečnou pravdu o jeho rodičích? Co se stane s hraničářskými koni, kteří už jsou příliš staří na to, aby zvládli náročnou službu? Oženil se Horác s Kasandrou? Na tyto a mnohé další otázky dávají odpověď ztracené příběhy z araluenských legend.

 

Ztracené příběhy

Autor: John Flanagan
Přeložila: Zdeňka Tenklová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 11 hodin 7 minut
Vydáno: 2020

Přečtěte si více o audioknize Ztracené příběhy, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka.logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.

Zdroj informací: Audiotéka.cz

Vyhrajte audioknihu Ztracené příběhy

Horácova cesta do Nihon-džinu nebo princeznino jméno Evanlyn patří již mezi známé věci. Jenže co když byly v ruinách domku na okraji lesa nalezeny příběhy, které všichni považovali za legendy? Za něco, co se ústně předává mezi generacemi, ale nikdo neví, zda je to pravdivé? Co se děje s koňmi, kteří jsou již staří na to, aby zvládali náročnou práci? A dozvěděl se Will skutečnou pravdu o svých rodičích?

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Ztracené příběhy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Ztracené příběhy
probíhá od 19. listopadu do 2. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Ztracené příběhy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZtracené příběhy
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2020

Napsat komentář