Zasoutěžte si o román o hledání radosti ze života

pariz-je-vzdycky-dobry-napad-perex
Před sedmi lety Chelsea Martinová podnikla cestu po Evropě, ze které se však musela neplánovaně vrátit. Nyní si po překvapivé zprávě uvědomí, že jaksi zahořkla a s tím se odmítá smířit. Najde své staré já na místech, kde kdysi byla šťastná?

Místa, kde byla Chelsea šťastná

Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství. Potom se musela nečekaně vrátit, a tak se vrhla na kariéru. Když jí otec zničehonic oznámí, že se bude ženit, Chelsea si uvědomí, že tak trochu zahořkla a její život se zastavil. A s tím se v žádném případě nehodlá smířit!

Proto se rozhodne cestu zopakovat a najít své staré já. Chce se znovu podívat na místa, která kdysi navštívila a kde byla opravdu šťastná. A ano, chce se znovu setkat i se svými tehdejšími milenci: Colinem v Irsku, Marcelinem v Itálii a Jeanem-Claudem v Paříži. Kdoví, třeba jí jeden z nich pomůže najít radost ze života.

 

Paříž je vždycky dobrý nápad

Autorka: Jenn McKinlayová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jiří Kobělka
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2021
ISBN: 978-80-271-3086-3

Přečtěte si více o knize Paříž je vždycky dobrý nápad, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Paříž je vždycky dobrý nápad

Když Chelsea Martinová před sedmi lety podnikla své evropské dobrodružství, byla šťastná. Dnes už se tak necítí, byť si to neuvědomovala, dokud jí otec neoznámil, že se bude ženit. Tato překvapivá novinka Chelsea nakopne k tomu, aby se na známá místa vydala hledat sebe samu a možná i něco víc. Budou ale její bývalí milenci po takové době znovu stát o setkání? A existuje šance, že by některý z nich byl skutečně její osudovou láskou?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Paříž je vždycky dobrý nápad vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Paříž je vždycky dobrý nápad
probíhá od 21. září do 4. října 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Paříž je vždycky dobrý nápad

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePaříž je vždycky dobrý nápad

McKinlayová, Jenn

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář