Z předstírání láska

Valka s laskou_uvodni
Winter Renshawová, autorka populární série PS, přináší milou a svěží romantickou oddechovku Válka s láskou, vyprávěnou z pohledů obou hlavních hrdinů.

Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst. Byl jsem na to najatý. Bitvu vedl někdo jiný. Já jsem byl pouhým vojákem, kterého naverboval značně bohatý muž. A ten mi dal jasně najevo, že moje budoucnost – a všechno, o co jsem kdy usiloval – závisí na zdárném zakončení této mise. Byl jsem připravený na válku. Nebyl jsem připravený na lásku Love Aldridgeové.

 

Válka s láskou

Autorka: Winter Renshawová
Přeložila: Žaneta Ziecinová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 135×210 mm
ISBN: 978-80-7593-312-6
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Válka s láskou vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

 

Ukázka z knihy

Love

„Člověk, jestliže si něco přeje, je pánem svého osudu.“ Plaketa na fontáně před mým novým bytem cituje Andrewa Younga. Kdyby ještě žil, pověděla bych mu, jak velice se mýlí.
Pokud bych se pánem svého osudu stala jen tím, že zavřu oči, vyšlu přání ke hvězdám a vhodím minci do vody, nestála bych teď tady.
Namířím rukou k otvoru, z něhož chlorovaná voda tryská a následně stéká do mozaikového bazénku. Přání mi nikdy nešla, můj čtvrťák se s mírným žbluňknutím jen ponoří pod hladinu. Vyndám tedy další, chci ho hodit na stejné místo, jenže tentokrát mi vypadne z ruky příliš brzy, odrazí se od žulového okraje a odkutálí se po asfaltu, kde se mi následně ztratí pod kovovou lavičkou.
Na všech čtyřech prohledávám prostor pod ní a snažím se najít zatoulaný čtvrťák, což se mi nepodaří, takže mám zase prázdné ruce. Doslova.
Když jsem byla malá a dávno předtím, než táta umřel, brával mě k fontáně u hlavní ulice v našem starobylém městečku a soutěžili jsme spolu v házení mincí.
Rozložení bodů určil následovně: deset pro toho, kdo trefí plivající rybu. Dvacet, pokud někdo prohodí skrz proud vody. Padesát, když se někomu podaří trefit minci na nataženou dlaň bronzové mořské panny. Poražený musel nést vítěze domů na zádech.

 

O autorce

Winter Renshawová je mladá americká spisovatelka, přesto už má na svém kontě řadu vydaných titulů, např. Nebezpečná iluzePS: Nesnáším těPS: Chybíš mi a PS: Je to výzva. Talentovaná autorka píše svěže a s lehkostí, dokáže vybudovat napětí a atmosféru. Díky tomu si získala zástupy čtenářů, kteří se těší na každý její nový příběh.

Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA


Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVálka s láskou

Renshawová, Winter

Pavel Dobrovský – BETA, 2021

Napsat komentář