Když se arogantní boháč musí oženit…

Winter Renshawova_Nebezpecna iluze
Úspěšná autorka Winter Renshawová přináší svým čtenářům nový romantický příběh, jehož hrdiny jsou pohledný a arogantní boháč Hudson a jeho asistentka Mari, která ho naprosto, ale naprosto nesnáší.

Romantický příběh plný touhy a vášně, ve kterém není nouze o zvraty a napětí. Hudson Rutherford je sexy chlap, a je si toho moc dobře vědom. Je arogantní, bohatý a vždycky dostane všechno, co chce. Právě teď potřebuje snoubenku. Rodiče ho nutí, aby si vzal rozmazlenou dědičku hotelového impéria a jeho hédonistický život playboye je v ohrožení. Jediný způsob, jak může situaci zvrátit, je předstírat, že je opravdu nefalšovaně a hluboce zamilovaný… do Mari, své třetí letošní osobní asistentky. Jenže ta s ním nevydrží ani pracovat a chce dát výpověď. Chystá se ho důrazně poslat do háje, ale on se usměje a podá jí papírek, na kterém je neuvěřitelné množství nul.

 

Nebezpečná iluze

Autorka: Winter Renshawová
Přeložil: Jakub Novák

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7306-979-7
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Nebezpečná iluze vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

 

Ukázka z knihy

S pyšným úsměvem jsem své dílo dvakrát přeložila a vložila do krémově bílé obálky s logem firmy Rutherford Architectural v pravém horním rohu. Zalepila jsem ji a na přední stranu naškrábala jeho jméno. Pak jsem dopis položila na hromadu další pošty, kterou jsem mu plánovala odevzdat, jakmile dorazí. Dám mu šanci na přečtení a mezitím si sbalím věci a vydám se k výtahu dřív, než bude mít vůbec šanci mě zastavit.
„Mary.“ Vzhlédla jsem od svého stolu a spatřila Hudsona přicházet v jeho typickém tmavomodrém obleku s úzkou černou kravatou. Dnes přišel brzy.
„Jmenuju se Mari,“ opravila jsem ho už po milionté, zatímco mě do nosu udeřila vůně jeho cedrové kolínské s nádechem mechu. Jediná věc, která se mi na tomhle chlápkovi možná líbí. „Rýmuje se to se sorry, víte?“ (str. 11)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Winter Renshawová

Winter Renshawová je velmi mladá americká spisovatelka, přesto má na svém kontě už řadu vydaných titulů. Talentovaná autorka píše svěže a s lehkostí, dokáže vybudovat napětí a atmosféru. Díky tomu si získala zástupy čtenářů, kteří se těší na každý její nový příběh.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNebezpečná iluze

Renshawová, Winter

Pavel Dobrovský – BETA, 2018

Napsat komentář