Získejte případ podivného zmizení dvou blogerů

kruta-hra-perex
Uprostřed mrazivého Finska dojde k podivnému zmizení – dva mladí blogeři se ztratí a není po nich ani stopy. Respektive jediným vodítkem by mohla být poslední zveřejněná fotka, ovšem popisek, který ji doprovází, naznačuje, že policie hledá už jen těla…

Zmizení uprostřed moře

Inspektorka Jessica Niemi řeší další záhadu uprostřed mrazivých Helsinek. Tentokrát pátrá po dvou mladých blogerech, po nichž jako by se slehla zem. Oba mají desítky tisíc fanoušků – a na poslední fotce, kterou zveřejnili, je zachycený deštěm bičovaný maják na skále uprostřed moře. A pod ním zlověstná báseň. Báseň popisující jejich smrt.

Každá stopa, na kterou Jessica během vyšetřování přijde, končí ve slepé uličce. Jenže čím dál se do případu noří, tím je jasnější, že má co do činění s pachatelem, který nemá rád nedotažené hry.

 

Krutá hra

Autor: Max Seeck

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Ema C. Stašová
Počet stran: 456
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2021
ISBN: 978-80-271-1345-3

Přečtěte si více o knize Krutá hra, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Krutá hra

Kam a proč zmizeli dva mladí blogeři? A jak to, že po nich nikde není ani stopa, když mají desítky tisíc fanoušků, kteří by je jistě poznali? Na to musí přijít inspektorka Jessica Niemi, ale nebude to mít jednoduché. Hlavně když vše nasvědčuje tomu, že policie nepátrá jen po únosci, ale přímo po vrahovi, a každá stopa končí ve slepé uličce. Začtěte se do nového thrilleru finského autora Maxe Seecka, kterého můžete znát už díky jeho prvotině Věrný čtenář, a zjistěte, zda se podaří případ vyřešit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Krutá hra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Krutá hra
probíhá od 8. do 21. června 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Krutá hra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrutá hra

Seeck, Max

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář