Získejte příběh zakleté čarodějky z vinice

vino-a-cary-perex
Posledních sedm let strávila Elena jako ropucha, ve kterou ji proměnila zlá kletba. Nyní se konečně vrací na svou vinici, ale ani tam není vše tak, jak byla zvyklá. Podaří se jí situaci napravit a přitom zjistit, kdo stojí za jejím prokletím?

Víno pěstované s láskou a špetkou magie

Mladé čarodějce Eleně se po sedmi letech podařilo osvobodit z moci zlé kletby a vrátila se domů na vinici v údolí Chanceaux. Tam však zjistila, že za dobu její nepřítomnosti se spousta věcí změnila. Vinici převzal bývalý právník z velkého města, který odmítá staré ověřené metody i kouzla a snaží se řídit vědou a rozumem.

Podaří se Eleně odhalit, kdo stojí za jejím prokletím? Dokáže novému majiteli vinice, jak moc se mýlí a jak je pro něj důležitá? Ukáže se, kdo má na svědomí mrtvá zvířata, která už se nějakou dobu objevují po celém údolí?

 

Víno a čáry

Autorka: Luanne G. Smithová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jana Kordíková
Počet stran: 326
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-271-1231-9

Přečtěte si více o knize Víno a čáry, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Víno a čáry

Elena je mladá čarodějka, která nadevše miluje svou vinici v údolí Chanceaux. Jenže posledních několik let se o ni nemohla starat a po svém návratu navíc zjišťuje, že ji převzal jakýsi právník z města. Ten nejenom že nemá potuchu, jak o vinici pečovat, ale nenechá si ani poradit. Elenu tak čeká plno práce – v první řadě musí zjistit, kdo na ni uvalil kletbu, která ji proměnila v ropuchu, zadruhé musí novému majiteli vinice dokázat, jak moc se mýlí, když chce víno dělat vědecky a zatřetí…? To už si přečtěte sami v knize Luanne G. Smithové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Víno a čáry vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Víno a čáry
probíhá od 16. do 29. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Víno a čáry

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVíno a čáry

Smithová, Luanne G.

Cosmopolis, 2021

Získejte příběh zakleté čarodějky z vinice - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hanusl napsal:

    Kniha Víno a čáry dnes v pořádku došla. Děkuji.

Napsat komentář