Vyhrajte interaktivní knihu pro malé detektivy

na-stope-zlocinu-2-perex
Hrad Rohlík je v obležení a někde mezi hradbami se skrývá zrádce, který pomáhá nepříteli. Zjistíte na základě výpovědí svědků a stop, kdo jím je? Tento detektivní případ a jedenáct dalších už čeká na vyřešení, tak se do toho rychle pusťte!

Zahrajte si s dětmi na detektivy

Interaktivní kniha, v níž si dítě může zahrát na detektiva a na základě obrázků, výpovědí svědků a podezřelých odhalit pachatele.

Kniha obsahuje 12 zajímavých detektivních příběhů: Horko v ledovém hotelu, Krádež v Satabdurském chrámu, Panika v cirkusu Bereroha, Zrádce na hradě Rohlíku, Záhada ve škole Samurajů, Koncert s deseti záhadami, Krádež v karavanu, Čarodějný lektvar, Farma vzhůru nohama, Silvestrovská noc a osm záhad, Poklad sedmi trpaslíků, Sabotáž na Marsu, Krádež v supermarketu.

 

Na stopě zločinu 2

Autor: kolektiv autorů

Vydalo: nakladatelství Garamond
Překlad: Petr Himmel
Počet stran: 64
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-7407-481-3

Přečtěte si více o knize Na stopě zločinu 2, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Garamond.

Nakladatelství Garamond vydává knihy na českém trhu již 20 let a zaměřuje se na překladovou literaturu z francouzštiny, angličtiny a hebrejštiny, dvojjazyčné tituly v pěti jazycích a české autory literatury faktu. Mezi nejúspěšnější řady patří série případů soudce Ti z Číny 7. století.

 

Ukázka z knihy

na-stope-zlocinu-2-ukazka

 

Vyhrajte knihu Na stopě zločinu 2

Všichni malí detektivové, kteří rádi pátrají a vyšetřují, budou nadšeni dvanácti novými detektivními případy, na kterých si mohou vyzkoušet svůj bystrý úsudek. Podaří se jim vyřešit hádanky a odhalit pachatele podle stop a výpovědí svědků? Vydejte se to zkusit spolu s nimi v příbězích, které vás zavedou do cirkusu, na farmu, zpátky časem až do středověku a na další zajímavá místa.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Garamond vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Na stopě zločinu 2 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Na stopě zločinu 2
probíhá od 3. do 16. prosince 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivní knihy pro děti Na stopě zločinu 2

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa stopě zločinu 2
12 detektivních případů pro chytré děti

kolektiv autorů

Garamond, 2020

Vyhrajte interaktivní knihu pro malé detektivy - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za knihu Na stopě zločinu. Výhra dorazila v pořádku.

Napsat komentář