Vyhrajte romantický příběh z italského balkonu

rande-na-balkone-perex
Kde najít chvíli samoty, když se celý svět zastavil a v Miláně byl vyhlášen zákaz vycházení? Alex i Didi mají jedinou možnost, kterou je balkon. A protože spolu ty jejich sousedí, tak právě tam se spolu seznámí. Může ale láska vzniknout za tak zvláštních okolností?

Láska v čase karantény

„Zůstaňte doma! Zůstaňte doma!“ znělo z reproduktorů opuštěnými ulicemi Milána. Nikdo nebyl připravený na to, že život najednou zamrzne.

Alex se ocitl zavřený doma s tím posledním člověkem, se kterým by chtěl dýchat stejný vzduch: se svou bývalkou. Hned za zdí uvízla Didi v bytě přeplněném hlučnou rodinou. Milující a milovanou rodinou, před níž se ale v této situaci dalo uniknout jen na balkon. Na tom sousedním se snažil najít chvilku klidu Alex.

Jejich náhodná setkání a povídání přes balkon se změnila v příjemné každodenní schůzky. Samozřejmě s dodržením nařízeného odstupu. Může za tak zvláštních okolností vzniknout láska?

 

Rande na balkoně

Autorka: Felicia Kingsley

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Petra Královcová
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2020
ISBN: 978-80-271-1224-1

Přečtěte si více o knize Rande na balkoně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Musím jít já, protože vím, že ona by byla schopná se přivázat řetězem k bráně. Navíc mám míň věcí, budu rychlejší. Mám taky menší nároky, takže nebude problém si najít nový byt. To Gaia chtěla bydlet blízko parku Sempione, pár kroků od centra, aby mohla pěšky dojít na skleničku do Galerie Viktora Emanuela, v bytě s otevřenou kuchyní jako na amerických instagramových profilech… Já kvůli reportážím často cestuju, je mi jedno jak a kdy – mně vyhovoval i ten 3+kk v Rozzanu, kde jsme bydleli ještě před půl rokem.
Znělka mimořádného zpravodajství přeruší šum na pozadí – talk show, kterou jsem neposlouchal –, a tak se posadím na okraj postele, abych se podíval, o co půjde.
Na obrazovce se objeví hlava premiéra se zamračeným pohledem a svraštělým čelem. Nemá dobré zprávy. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Rande na balkoně

Není to tak dávno, co celý svět ochromila první vlna pandemie a mnoho z nás najednou muselo zůstat zavřeno mezi čtyřmi zdmi svého domova. To se stalo i Alexovi, jehož situace byla o to horší, že byl nucen čas doma trávit se svou bývalou přítelkyní Gaiou. Ani Didi ve vedlejším bytě na tom nebyla o moc lépe, protože se v jejich malém bytě musela tísnit s celou svou poněkud hlučnou rodinou. Oba mladí Italové proto hledali útočiště a samotu na jediném možném místě – na balkoně. A právě tam se začala rodit jejich láska, o které si můžete přečíst v románu Felicie Kingsley.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rande na balkoně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rande na balkoně
probíhá od 29. září do 12. října 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Rande na balkoně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRande na balkoně

Kingsley, Felicia

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář