Získejte příběh úspěšného blogu a jeho autorek

deset-let-se-segrou-perex
Jak vznikl nápad založit sesterský fashion blog A Cup of Style? A co se během doby jeho fungování vydařilo a pokazilo? To vám prozradí sestry Ehrenbergerovy ve své knize, která vám možná dodá odvahu si také splnit svůj velký sen.

Nebát se a plnit si své sny

Lucie a Nicole odjakživa dělají všechno spolu. Jsou to ségry a nejlepší kámošky. Jejich blog A Cup of Style nedávno oslavil deset let, a u té příležitosti nám o něm povyprávějí. Jak je vlastně napadlo blog založit? Jaké byly začátky? Co se po cestě pokazilo a co naopak vyšlo? Příběhy vyprávěné s upřímností, lehkostí a humorem čtenáře nejen rozesmějí, ale i dodají odvahu jít za vlastními sny. Blogerky připomínají, že není nad to přijmout pořádnou výzvu a nebát se se do všeho pustit po hlavě.

 

Deset let se ségrou

Autorky: Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová

Vydalo: nakladatelství #BOOKLAB
Ilustrace: Barbora Svrčinová
Počet stran: 250
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2020
ISBN: 978-80-7529-918-5

Přečtěte si více o knize Deset let se ségrou, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Deset let se ségrou

Lucie a Nicole Ehrenbergerovy začaly své blogy psát už v mládí, kdy to byly spíš jejich internetové deníčky, které znalo a četlo maximálně pár známých. Během dospívání se však jejich zájmy měnily, až vznikl nápad začít psát o oblékání a hledání vlastního módního směru. Své síly však spojily ještě o něco později a tehdy se začal psát úspěšný příběh fashion blogu A Cup of Style, který nedávno oslavil desáté narozeniny. Přečtěte si, jaké byly začátky, z čeho měly sestry největší radost a co by naopak dnes udělaly jinak.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Deset let se ségrou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deset let se ségrou
probíhá od 26. července do 1. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Deset let se ségrou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeset let se ségrou
A Cup of Style

Ehrenbergerová, Lucie - Ehrenbergerová, Nicole

#BOOKLAB, 2020

Napsat komentář