Zasoutěžte si o pohádku o tom, co se děje v noci ve školce

liska-siska-ve-skolce-perex
Co se děje ve školce, když si rodiče vyzvednou poslední děti, paní učitelky zhasnou světla a zamknou za sebou hlavní dveře? Není tam hračkám najednou smutno nebo zima? O tom vám poví liška Šiška, která je nejmilejší hračkou malé Adélky.

Co dělají hračky, když zůstanou samy

liska-siska-ve-skolce-ukazkaZnáte malou Adélku, která tak ráda chodí do školky a pomáhá paní učitelce uklízet hračky? Adélka má svou oblíbenou plyšovou hračku lišku Šišku a tu si občas bere do školky s sebou. Jednoho dne ji ale ve školce zapomene.

Co bude s liškou Šiškou? Jak se ve školce zabaví, bude mít co jíst a nebude jí tam smutno? A co vůbec dělají hračky ve školce, když jsou kluci a holky doma? Všechno se dozvíte, když si přečtete milou pohádku o tom, co se děje ve školce, když děti odejdou.

 

Liška Šiška ve školce

Autorka: Iva Gecková

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Bára Buchalová
Počet stran: 64
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-271-2079-6

Přečtěte si více o knize Liška Šiška ve školce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook. A nezapomeňte také na ukázku.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

O autorce

Iva Gecková pochází z jihočeského Písku, kde vystudovala obchodní akademii. Po studiu dlouhou dobu pracovala ve státní správě a při třetí mateřské dovolené se konečně začala naplno věnovat svému koníčku – psaní. Pro Český rozhlas napsala několik pohádek, jejichž knižní vydání se chystá. Se svojí velkou rodinou žije v Lysé nad Labem.
(Zdroj informací: nakladatelství Bambook)

 

Vyhrajte knihu Liška Šiška ve školce

Malá Adélka chodí do školky moc ráda a občas si tam s sebou vezme z domu i svou nejoblíbenější plyšovou hračku – lišku Šišku. Jednoho dne má však Adélka tak naspěch, že Šišku ve školce zapomene. Nebude jí tam v noci smutno? A co bude jíst? To se dozvíte v roztomilé pohádce zasloužilé maminky Ivy Geckové. Knihu ilustrovala Bára Buchalová.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Liška Šiška ve školce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Liška Šiška ve školce
probíhá od 22. července do 4. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 pohádkové knihy Liška Šiška ve školce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLiška Šiška ve školce

Gecková, Iva

Grada, 2020

Napsat komentář