Zahrajte si o vraždu natočenou skrytou kamerou

vis-kdo-se-diva-perex
Manažer rezortu Chaty Shanamore má poněkud zvláštní zálibu – špehuje skrytými kamerami své hosty. Až dosud si myslel, že o tom nikdo nemá tušení, ale jednoho večera je vyveden z omylu, a přitom se stane svědkem vraždy.

Tajemství manažera rezortu Chaty Shanamore

PŘEHRÁT

Je noc a Andrew, manažer rezortu Chaty Shanamore, sleduje skrytou kamerou svého jediného hosta – mladou ženu. Rád se dívá do soukromí druhých. Pak ale uvidí něco, co nečekal. V záběru se objeví postava v černém, spící ženu ubodá a kameru zničí. Kdo je ten vrah? A jak věděl o kameře?

PAUZA

Natalie přijíždí do Shanamore. Je tma, zima a celý ten nápad jí najednou připadá uhozený. I na tom manažerovi je něco divného. Nejradši by se vrátila domů, jenže nemůže – dokud nenajde to, co hledá.

PŘETOČIT NA ZAČÁTEK

Napínavý příběh o vraždě zachycené skrytou kamerou. Abychom pochopili, co se stalo, musíme přetočit nahrávku a sledovat ji od začátku do konce. Do hrozného konce…

 

Víš, kdo se dívá?

Autorka: Catherine Ryan Howard

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Petr Kotouš
Počet stran: 360
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-271-2577-7

Přečtěte si více o knize Víš, kdo se dívá?, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Víš, kdo se dívá?

Skryté kamery rozmístěné po rezortu Chaty Shanamore obvykle slouží jen k tomu, aby jejich prostřednictvím manažer Andrew ukojit své podivné choutky. Rád totiž svým hostům nahlíží do soukromí, ale dost možná ho tato záliba přejde poté, co se během jedné ze svých „šmírovacích“ nocí stane svědkem vraždy. Jak mohl vrah vědět, kde se kamera skrývá, a proč ji nezničil už před činem, ale až po něm? Přetočte spolu s irskou spisovatelkou Catherine Ryan Howard nahrávku na začátek a přehrajte si, co se stalo. Kdo za zločinem stál?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Víš, kdo se dívá? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Víš, kdo se dívá?
probíhá od 5. do 18. května 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Víš, kdo se dívá?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVíš, kdo se dívá?

Howard, Catherine Ryan

Cosmopolis, 2020

Zahrajte si o vraždu natočenou skrytou kamerou - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. flastr napsal:

    Výhru jsem dostala příjemně brzy po vyhlášení, děkuji moc.

Napsat komentář