Zahrajte si o boj o záchranu oběti číslo 55

55-perex
Když do dveří policejní stanice ve Wilbrooku vklopýtá muž, který tvrdí, že měl být obětí sériového vraha, je si Chandler Jenkins poměrně jistý, po kom by měl začít pátrat. To se však změní ve chvíli, kdy onen hledaný muž přijde na policii s vlastní verzí příběhu.

Kdo je vrah a kdo oběť?

Chandler Jenkins je velitelem policie v zapadlém městečku Wilbrook. Celý život řeší domácí hádky a sousedské neshody. Změna nastane, když se na stanici vpotácí muž jménem Gabriel. Unesl ho sériový vrah Heath. Měl se stát jeho padesátou pátou obětí, ale utekl. Než Chandler stačí zahájit pátrání, přijde na stanici Heath. Unesl ho sériový vrah Gabriel. Měl se stát jeho padesátou pátou obětí, ale utekl. Který z nich říká pravdu? A podaří se Chandlerovi případ vyřešit dřív, než vrah udeří znovu?

 

55

Autor: James Delargy

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Dana Chodilová
Počet stran: 296
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 1/2020
ISBN: 978-80-7498-360-3

Přečtěte si více o knize 55, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout krátkou ukázku.

Domino_AlbatrosMedia

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Plíce mu hořely, jako by nedýchal vzduch, ale dusivý rudý prach, který plival na každém kroku. Ty kroky ho nevedly nikam. Ocitl se přímo uprostřed nicoty, to dobře věděl. Byl uprostřed prázdnoty, a stejně ho svět rdousil, nízké větve se po něm natahovaly, aby si vybraly svou daň, aby ho tu udržely natrvalo.
Skoro se to stalo. Jenže unikl. A teď utíkal jako o život. Taková běžná fráze, nikdy by ho nenapadlo, že ji prožije doslova. Vlastně si už ani nepřipadal živý, zdaleka ne. Drtil ho strach, že ho chytí, soustředil se na každý krok, na každé šplhání po kamenitém svahu, na každý prudký sestup mezi stromy. Cítil se jako zvíře, ovládaný základními instinkty přežití, rozeznával jen nebezpečí a bezpečí. (str.8)

 

O autorovi

James Delargy se narodil a vyrůstal v Irsku a žil v Jižní Africe, Austrálii a Skotsku. Při psaní čerpá ze svých rozmanitých znalostí městeček, měst, krajin a kultur, které nasbíral při cestování. Rád by napsal sérii knih situovaných do míst z celého světa.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu 55

Klid zapadlého australského městečka Wilbrook naruší zvláštní události. Na místní policejní stanici se dostaví muž jménem Gabriel, který tvrdí, že unikl ze spárů sériového vraha Heatha, který si ho vybral jako svou oběť s číslem 55. Velitel Chandler Jenkins chce okamžitě začít pátrat, ovšem v tu chvíli se dveře otevřou znovu a stojí v nich Heath s vlastní historkou, ve které měl být zamýšlenou obětí on a únoscem Gabriel. Jak si s tím policie, která doteď řešila maximálně domácí hádky a drobné výtržnosti, poradí? To si přečtěte v thrilleru Jamese Delargyho.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu 55 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 55
probíhá od 14. do 27. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery 55

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize55

Delargy, James

Domino, 2020

Napsat komentář