Vyhrajte detektivní audioknihu dle výběru

ohb-detektivky-dle-vyberu-perex
Milujete detektivní příběhy? Nezáleží, zda dáváte přednost žhavým novinkám od současných autorů, nebo spíše prověřeným hrdinům, jako je Hercule Poirot či komisař Maigret, v předvánoční soutěži s vydavatelstvím OneHotBook si totiž vybere každý.

Nenech to být

Co přesně se tenkrát za parných letních dní stalo, na to se zádumčivý detektiv Napoleon „Nap“ Dumas snaží nalézt odpověď už patnáct let. Proč skončil jeho bratr Leo pod koly vlaku a kam zmizela jeho láska Maura? Teď to konečně vypadá, že se aspoň přiblížil k odhalení pravdy – v souvislosti s vyšetřováním vraždy jsou objeveny Mauřiny otisky prstů. Díky nim hlavní hrdina postupně odhaluje nejen to, kdo mohl za tehdejší tragédií stát, ale zejména si uvědomí, že vůbec netuší, čeho všeho byli jeho nejbližší schopní… Pomůžou detektivovi promluvy s mrtvým dvojčetem Leem, anebo bude zapotřebí obrátit se na osoby živé?

Autor: Harlan Coben

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Gustav Hašek
Překlad: Drahomíra Michnová
Délka: 9 hodin 15 minut
Vydáno: 11/2019
EAN: 8594169483108

Přečtěte si více o audioknize Nenech to být a nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

 

Němý svědek

Slečna Emily Arundellová trávila poklidné stáří nejraději se svým čtyřnohým přítelem Bobem. Těšila se dobrému zdraví a rozhodně nestrádala ani finančně – zdědila obrovský majetek. Peníze naopak zoufale potřebovali její příbuzní, jenže ty tetička nijak podporovat nehodlala. Pak však došlo k oné „nehodě“ a zámožná dáma v letech pojala podezření, s nímž se svěřila Herculu Poirotovi. Její dopis upoutal detektivovu pozornost. Podobných dostával od neurotických neprovdaných žen desítky, nicméně tenhle ho zaujal už tím, že byl napsán 17. dubna, kdežto pošta ho doručila až 28. června. Okamžitě se rozhodl jednat a vyrazil na uvedenou adresu, kde ale zjišťuje, že dům je na prodej, protože majitelka nežije. Jak se při vyšetřování její údajně přirozené smrti domluví s prazvláštním korunním svědkem?

Autorka: Agatha Christie

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Lukáš Hlavica
Překlad: Hana Petráková
Délka: 10 hodin 23 minut
Vydáno: 11/2019
ËAN: 8594169482965

Přečtěte si o audioknize Němý svědek více a pusťte si také krátkou ukázku.

 

Goldstein

Když Gereon Rath dostane za úkol sledovat amerického gangstera Abrahama Goldsteina, netuší, že z kolegiální výpomoci pro americkou Bureau of Investigation se brzy stane smrtící závod. Zatímco se na svém pozorovacím stanovišti v hotelu Excelsior nudí, ozbrojený Goldstein se už dávno volně pohybuje po městě. Když pak Marlow, šéf podsvětí, donutí Ratha k soukromému vyšetřování, ocitá se komisař mezi bojovými liniemi zločineckých spolků. Mezitím Charly Ritterová, která nastupuje přípravnou právní praxi, podniká vlastní pátrání, jež se zakrátko protne s tím Gereonovým…

Autor: Volker Kutscher

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Jan Teplý
Překlad: Tomáš Butala
Délka: 20 hodin 4 minuty
Vydáno: 11/2019
EAN: 8594169482712

Přečtěte si více o audioknize Goldstein a nezapomeňte ani na ukázku.

 

Malé pikantní vraždy

Dvojice skvěle okořeněných zabijáckých jednohubek!

Lars z povídky Malé pikantní vraždy vede v podstatě tuctový život do chvíle, než ho opustí žena a ocitne se na mizině. Naštěstí uplatní senzační podnikatelský záměr: z náhodně zaslechnutých ženských hovorů vyrozumí, která z dam se nadobro touží zbavit svého chotě, a těm pak za přiměřený honorář milerád vyhoví za předpokladu, že u toho nepoteče krev. Až se jednou ucho utrhne…

V miniatuře Škvíra si zase autor pohrává s motivem z druhé světové války, jak ostatně s oblibou činí i v případech oddělení Q. Černá anekdota posluchače pobaví postupným rozkrýváním pointy a nemálo znepokojivým cynismem protagonisty.

Autor: Jussi Adler-Olsen

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Petr Čtvrtníček
Překlad: Kristina Václavů
Délka: 2 hodiny 21 minut
Vydáno: 11/2019
EAN: 8594169482941

Přečtěte si o audioknize Malé pikantní vraždy více a poslechněte si také krátkou ukázku.

 

Maigret se brání

Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil! Když ho vyděšená dívka Nicole nenadále požádá o pomoc, zachová se jako gentleman a opilou dceru státního návladního dopraví do bezpečí. Druhý den je však obviněn z pokusu o znásilnění a mladý policejní prefekt, jehož arogantní chování komisař k smrti nesnáší, ho postaví mimo službu. Maigret pochopí, že padl do pasti. Jenže kdo ji na něho nastražil? I přes zákaz je nucen pátrat na vlastní pěst. Všechno nasvědčuje tomu, že v aféře má prsty mazaný gangster Manuel Palmari, kterého už dlouho podezírá z krádeží šperků v pařížských klenotnictvích.

Autor: Georges Simenon

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Jan Vlasák
Překlad: Hana Müllerová
Délka: 4 hodiny 17 minut
Vydáno: 11/2019
EAN: 8594169482934

Přečtěte si více o audioknize Maigret se brání a nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Všechny audioknihy do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

Vyhrajte audioknihu dle výběru

Pokud máte rádi detektivní příběhy, ve kterých můžete spolu s hlavními hrdiny řešit zločiny a snažit se odhalit vraha dříve, než v ději padne jeho jméno, bude se vám líbit nabídka audioknih z vydavatelství OneHotBook. Z ní si můžete vybrat dle libosti tu, která vás zaujme nejvíce, a zasoutěžit si o její stažitelnou nahrávku. A věřte, že nabídka detektivních titulů je opravdu pestrá – od krátkých povídek od Jussiho Adler-Olsena až po dvacetihodinový příběh amerického gangstera Abrahama Goldsteina. A nechybí dokonce ani klasika od Agathy Christie nebo komisař Maigret, takže si vybere opravdu každý.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může vyhrát jednu z audioknih dle výběru. Výherci si mohou vybrat libovolný z titulů Nenech to být, Němý svědek, Goldstein, Malé pikantní vraždy a Maigret se brání, který si stáhnou z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu dle výběru
probíhá od 2. do 15. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 stažitelných nahrávek detektivky dle výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNenech to být
Audiokniha

Coben, Harlan

OneHotBook, 2019

zobrazit info o knizeNěmý svědek
Audiokniha

Christie, Agatha

OneHotBook, 2019

zobrazit info o knizeGoldstein
Audiokniha

Kutscher, Volker

OneHotBook, 2019

zobrazit info o knizeMalé pikantní vraždy (audiokniha)

Adler-Olsen, Jussi

OneHotBook, 2019

zobrazit info o knizeMaigret se brání
Audiokniha

Simenon, Georges

OneHotBook, 2019

Napsat komentář