Zasoutěžte si o příběh zakázané lásky

ochrance-perex
Jake Sharp je bývalý voják, který kdysi udělal chybu a přísahal si, že si ji nikdy neodpustí. Součástí jeho trestu pro sebe sama je i práce bodyguarda Camille Loganové – rozmazlené zbohatlické holčičky. Nebo se v ní plete?

Když se povinnost prolne s potěšením

Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení.

Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém.

Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít…

 

Ochránce

Autorka: Jodi Ellen Malpasová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vyhlídková
Počet stran: 448
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-271-0597-7

Přečtěte si více o knize Ochránce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Ochránce

Camille Loganová je dcera bohatého obchodníka, jehož aktivity nejsou vždy úplně legální, takže potřebuje někoho, kdo by se o ni v případě ohrožení postaral. Právě to je úkolem bývalého vojáka Jakea Sharpa, který tuto práci vzal jako součást svého trestu za chybu, která ho kdysi stála kariéru v armádě. S pověstí, která Camille provází, by se mělo jednat o jednoduchý úkol, ale Jake brzy zjistí, že řeči lidí a realita jsou dvě odlišné věci a že dohled nad Camilliným bezpečím se promění z povinnosti na příjemnou zábavu. Podaří se mu odolat pokušení? To si přečtěte v románu Jodi Ellen Malpasové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ochránce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ochránce
probíhá od 16. do 29. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Ochránce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOchránce

Malpasová, Jodi Ellen

Cosmopolis, 2019

Napsat komentář