Získejte průvodce pomalým způsobem života

kniha-slou-perex
Honíte se neustále za penězi, za úspěchem a za štěstím, ale místo toho jste víc a víc frustrovaní a unavení? Zpomalte na chvíli, zamyslete se a možná zjistíte, že to, po čem jste vždy toužili, už dávno máte. Objevte své štěstí díky pomalému životním stylu.

Zpomalte a buďte šťastnější

Svět se zrychluje. Máme všeho čím dál víc a přeci jen nám pořád něco chybí. Lidstvo sužují stále nové civilizační nemoci a navzdory nevídanému materiálnímu blahobytu nám pocit štěstí proplouvá mezi prsty. Co s tím? Můžeme zpomalit. Pozvěme pomalost do svého života – šatníku, kuchyně, ložnice, nakupování, vyhazování i cestování. Ve SLOU najdeme, jak nechat pomalost prostoupit svou mysl a celé tělo.

 

Kniha SLOU

Průvodce pomalým životním stylem

Autorka: Kamila Boudová

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-265-0878-6

Přečtěte si více o knize Kniha SLOU, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout obsah, nebo přečíst ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Pokud máte den pro sebe, zkuste překonat pokušení a vykašlat se i na všechny kamarády a kamarádky. Buďte prostě sami. Bez telefonu, bez televize, bez jiné lidské bytosti. Já se občas zdekuju ke kamarádce, která hodně cestuje a jejíž dům i kočka jsou na víkend k dispozici. Pokud nemáte podobný luxus po ruce, zkuste jít do přírody. Sami.
Kniha může být dobrým společníkem. Ještě lepší společnost vám udělá deník, nebo alespoň list papíru a pero. Můžete také mluvit do zdi nebo se stromem. Udělat si trochu pořádek v tom, jak nakládáte s touto jedinečnou příležitostí prožít život.

 

Vyhrajte knihu Kniha SLOU

V dnešní hektické době se lidé stále za něčím honí, ale často se necítí šťastně, jsou ve stresu a sužují je různé civilizační nemoci. Pokud se i vy cítíte frustrovaně a máte pocit, že nic nestíháte, zkuste zpomalit. Možná si uvědomíte, že vše, co jste hledali a po čem jste v životě toužili, už dávno máte. Pomalý životní styl můžete promítnout do celé řady každodenních činností i do svého šatníku či kuchyně. Přečtěte si, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kniha SLOU vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kniha SLOU
probíhá od 1. do 14. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Kniha SLOU

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKniha SLOU
Průvodce pomalým životním stylem

Boudová, Kamila

BizBooks, 2019

Napsat komentář