Zahrajte si o nejnovější zpěvník Tomáše Kluse

ja-pisnickar-potreti-perex
Všechny fanoušky českého písničkáře Tomáše Kluse jistě potěší zpěvník, ve kterém najdou texty a noty k písním ze dvou jeho nejnovějších alb. To vše navíc doplňují příběhy o jejich vzniku, fotky z koncertů a mnoho zákulisních informací.

Zazpívejte si s Tomášem Klusem

Nepostradatelná kniha pro fanoušky Tomáše Kluse!

Ve třetím zpěvníku se čtenáři a muzikanti můžou těšit nejen na texty a noty všech písní z alb Anat život není a Spolu, ale i na příběhy vzniku jednotlivých písní, fotky z koncertů a akcí či zákulisní informace. To všechno viděno Tomášovýma očima a navíc ve výpravném dárkovém vydání doplněném ilustracemi všestranného umělce Ondrashe. I tentokrát v praktické kroužkové vazbě.

 

Já, písničkář – Potřetí

Autor: Tomáš Klus

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Ilustrace: Ondřej Konupčík
Počet stran: 144
Vazba: kroužková
Vydáno: 8/2019
ISBN: 978-80-7544-795-1

Přečtěte si více o knize Já, písničkář – Potřetí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media.

CooBoo_Albatros-Media

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Vyhrajte knihu Já, písničkář – Potřetí

Rádi si zazpíváte a zahrajete své oblíbené písničky od Tomáše Kluse, ale nechcete s sebou nosit volné a neuspořádané papíry? V tom případě už jste možná přišli na to, že tento český písničkář vydává své písně také ve formě zpěvníků v praktické kroužkové vazbě. Nyní vyšlo již třetí pokračování, ve kterém najdete texty a noty k písním ze dvou posledních alb Anat život není a Spolu. Jako vždy nechybí ani řada informací o jejich vzniku a fotek. Třetí díl také obsahuje ilustrace všestranného umělce a předního českého tatéra Ondrashe. Tak neváhejte a přidejte do svého repertoáru nové hity Tomáše Kluse i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Já, písničkář – Potřetí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Já, písničkář – Potřetí
probíhá od 13. do 26. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 zpěvníky Já, písničkář – Potřetí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá, písničkář – Potřetí

Klus, Tomáš

CooBoo, 2019

Napsat komentář