Zahrajte si o zdravou inspiraci do kuchyně

zdrave-jist-perex
Recepty v kuchařce, kterou se vám chystáme představit, spojuje hned několik věcí – jsou zdravé, dobré a uvařené z ingrediencí z lokální produkce. A připravit si je můžete i v případě, že patříte mezi vegany nebo jedince s dietním omezením.

Vařte chutně a bez zbytečného utrpení

zdrave-jist-ukazkaV této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a bez zbytečného utrpení.

Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i do dětského jídelníčku.

 

Zdravě jíst

Veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin

Autorka: Lenka Špaček

Vydalo: nakladatelství Kazda
Počet stran: 112
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2019
ISBN: 978-80-88316-27-5

Přečtěte si více o knize Zdravě jíst, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédnout si můžete také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zdravě jíst

Přesvědčte se, jak snadno se dá připravit chutné jídlo, které bude jednoduché, zdravé a uvařené s důrazem na lokální suroviny a ekologii. Populární veganská blogerka Lenka Špaček vám ve své první tištěné kuchařce nabídne inspiraci na rovnou sedmdesát pokrmů, které potěší jak vegany, vegetariány, tak i celiaky. Chutnat bude zkrátka všem, neváhejte proto a pusťte se do vaření.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zdravě jíst vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zdravě jíst
probíhá od 14. do 20. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Zdravě jíst

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZdravě jíst
Veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin

Špaček, Lenka

Kazda, 2019

Zahrajte si o zdravou inspiraci do kuchyně - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ilasan napsal:

    Kniha Zdravě jíst v pořádku dorazila. Moc děkuji

Napsat komentář