Vyhrajte povídky o křehkosti vztahů

Muz ktery zpruhlednel
Hrdinové povídek Jany Trhlíkové touží po lásce, štěstí a jistotách, ale místo toho zjišťují, že se zasekli ve vztazích, které jsou povrchní a nenaplňují je. Všichni se proto pokouší hledat nové možnosti a začít znovu a vy si můžete přečíst, zda se jim to podaří.

Životní křižovatky

Povídky o křehkosti a nesamozřejmosti vztahů, o touze a hledání štěstí a jistoty v každodenním světě.

Anna tváří tvář vážné diagnóze zjišťuje, že její vztah s přítelem je jen maketou, která nic neunese, Sylva hledá cesty, jak uniknout ze stereotypu manželství a cítit se znovu ženou, Simon léčí svá zranění životem až příliš lehkým a nevázaným, Monika se nedokáže vymanit z vlivu matky a ajťák Aleš si umí v životě propočítat úplně všechno, dokud mu do něj nevstoupí iracionální láska…

Autorka v souboru patnácti povídek vypráví o láskách a rozchodech, nejistotě i nesplněných očekáváních, o rodinných tajemstvích, zradách i zraněních, které se vzájemně uštědřujeme. Hrdinové se ocitají na křižovatkách, kdy zjišťují, že v životě nějakým způsobem uvízli, že jejich vztahy jsou povrchnější a někdy i krutější, než doufali, hledají možnosti nových začátků.

Povídky vážné i ironické, emoce i překvapivé pointy. Několik z těchto povídek získalo ocenění i v literárních soutěžích.

 

Muž, který zprůhledněl

Autorka: Jana Trhlíková

Vydalo: nakladatelství Věra Nosková – Klika
Počet stran: 152
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-88298-34-2

Přečtěte si více o knize Muž, který zprůhledněl, kterou do soutěže věnovala autorka a vydalo ji nakladatelství Věra Nosková – Klika. A nezapomeňte také na náš článek.

Když jako začínající spisovatelka vydala Věra Nosková svou první knihu, zjistila, že ačkoli autor odvede na knize největší objem práce, procenta ze zisku mu náleží více než skromná. Založila si proto vlastní vydavatelství. Pod jeho záštitou se vydával i měsíčník a knihy autorů sdružených v Klubu českých skeptiků Sisyfos. V současnosti kromě knih Věry Noskové vydává i knihy ze dvou edic, Kenyho VOLEJ (edice vodáckých publikací a knih) a edice Otevřeno, ve které vycházejí knihy externích autorů. Rodinné nakladatelství Klika sídlí v soukromém bytě a nemá žádné zaměstnance, pouze externí spolupracovníky.

 

Vyhrajte knihu Muž, který zprůhledněl

Každý z hrdinů patnácti povídek se ocitl ve svém životě na křižovatce a musí si vybrat, kam se bude ubírat dál. Uvědomují si, že jejich vztahy jsou povrchní, užírají se v nich a některé z nich už jsou na mrtvém bodě, takže nestojí za to je udržovat. Přesto Anna, Monika, Aleš a další netouží po ničem jiném, než být šťastní. Začtěte se do jejich příběhů a zjistěte, zda se jim to podaří.

Ve spolupráci s autorkou a nakladatelstvím Věra Nosková – Klika vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Muž, který zprůhledněl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Muž, který zprůhledněl
probíhá od 1. do 14. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 povídkové knihy Muž, který zprůhledněl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž, který zprůhledněl

Trhlíková, Jana

Nakladatelství Věra Nosková – Klika, 2019

Napsat komentář