Zasoutěžte si o motivační příběhy pro děti

pribehy-pro-deti-ktere-se-neboji-byt-vyjimecne-perex
Ukažte svým dětem, že nic není nemožné a že jejich sny se mohou jednoho dne splnit, pokud za nimi půjdou a nenechají se svazovat předsudky. Inspirací jim mohou být známé osobnosti z různých oborů, jejichž příběhy si mohou přečíst.

Dodejte svým dětem odvahu ke splnění snů

Mimořádné příběhy známých i neznámých mužů a žen, kteří byli kdysi dětmi, jež uměly snít, a dokázali si své sny splnit.

Björk, Whoopi Goldbergová, Andy Warhol, Andrea Bocelli a mnozí další, zvučných i méně zvučných jmen… ti všichni se už jako malí odvážili být nějakým způsobem „jiní“. A přestože jejich cesta vůbec nebyla lehká, ale mnohdy byla naopak velmi trnitá, tato odvaha se nakonec vyplatila. Pokud ne přímo jim osobně, pak jistě mnohým, pro něž jsou dnes inspirací a motivací. Jít si svou cestou za vytčeným cílem prostě stojí za to a být odlišný je také úplně v pořádku.

Není třeba nechat se svazovat nějakými předsudky nebo omezovat škatulkami. Můžeš být dívka a milovat zápas nebo můžeš být chlapec a zhlédnout se v baletu! I když zrovna nevypadáš jako žádný z vědců, které znáš, co když jednou právě ty objevíš něco převratného? Tahle kniha je důkazem toho, že nic není nemožné a i ten, kdo nevypadá na první pohled jako hrdina, může překonat překážky, splnit si své sny a změnit svět nějakým způsobem k lepšímu!

Víte, co se říká? Každý v sobě ukrývá nějaký talent – a to, že jste ho dosud neobjevili, neznamená, že žádný nemáte. Proto se nebojte být sami sebou a jít si i za těmi nejsmělejšími sny!

 

Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné

Autor: Ben Brooks

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Ilustrace: Quinton Winter
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2019
ISBN: 978-80-882-7659-3

Přečtěte si více o knize Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte si prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Ukázka z knihy

pribehy-pro-deti-ktere-se-neboji-byt-vyjimecne-ukazka

 

Vyhrajte knihu Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné

Andy Warhol, Whoopi Goldbergová nebo bratři Wrightové byli také už jako malí plní nadějí, že se jednoho dne proslaví po celém světě. Možná i jim se jejich okolí smálo, že jsou snílci. Oni se však, jako mnozí další, nevzdali a šli si za svým, i když to mnohdy nebylo jednoduché. A právě díky tomu dnes mohou posloužit jako inspirace a motivace pro vaše ratolesti. Začtěte se s nimi do příběhů slavných malířů, hudebníků, vědců a dalších známých osobností.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné
probíhá od 29. dubna do 12. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o tři Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné

Brooks, Ben

PRESCO GROUP a.s., 2019

Napsat komentář