Zahrajte si o pohled do zákulisí požární stanice

velka-knizka-hasici-perex
Jen co se rozezvučí siréna, hasiči si honem navlékají výstroj a vyráží k zásahu. Přidejte se spolu s dětmi k nim, podívejte se, jak vypadá každodenní život na stanici, a vymýšlejte vlastní napínavé příběhy ze záchranných akcí.

Hrdinové zachraňující životy

velka-knizka-hasici-ukazka-1Hóří, hóří, hóří! Pozor – hasiči vyrážejí do akce! Rychle si navlékli výstroj, nasadili přilby a už se řítí se zapnutou houkačkou k hořícímu domu. Rychle připravit dlouhý hasičský žebřík a stříkačky a hasíme! Je třeba vyprostit z plamenů nešťastníky, kteří nestačili včas utéct před ohněm a zůstali uvězněni v domě. To je také práce hasičů: odvážně se vrhají do plamenů, aby před požárem zachránili všechno živé.

Detailní ilustrace v další z řady velkých obrázkových knih seznámí malé čtenáře s rozmanitou prací hasiče i s každodenním životem na stanici. Stačí se jen ponořit do barevného světa obrázků a pozorně sledovat.

 

Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče

Autor: Max Walther

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Překlad: Ema Potužníková
Počet stran: 10
Vazba: leporelo
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-88276-69-2

Přečtěte si více o knize Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte si prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Ukázka z knihy

velka-knizka-hasici-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče

Nahlédněte spolu s dětmi do každodenního života na hasičské stanici, zapojte fantazii a vyprávějte si vlastní napínavé příběhy. Na detailních barevných obrázcích si můžete prohlédnout hasičská auta, stříkačky, žebřík a mnoho dalšího vybavení, které pomáhá zahraňovat majetek a někdy také životy. Rozvíjejte postřeh, paměť a slovní zásobu a vzbuďte ve svých ratolestech zábavnou formou lásku ke knihám už v útlém věku.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče
probíhá od 3. do 16. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o tři leporela Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká knížka HASIČI pro malé vypravěče

Walther, Max

PRESCO GROUP a.s., 2019

Zahrajte si o pohled do zákulisí požární stanice - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. jacline napsal:

    Dobrý večer,
    včera dorazila výhra v soutěži, děkuji.

  2. Gerd Muller napsal:

    Hasiči dorazili v pořádku,děkuji.

  3. ilasan napsal:

    Kniha HASIČI dorazila. Moc děkuji

Napsat komentář