Zahrajte si o humorné vzpomínky Václava Kopty

prodlouzena-jizda-perex
Herec a moderátor Václav Kopta si diváky získal svým nadhledem a především laskavým humorem. Pokud patříte mezi jeho fanoušky i vy, jistě vás potěší, že mu vychází kniha plná vtipných příběhů a vzpomínek.

Vtipné příhody ze života

Vzpomínky a humorné příběhy známého českého herce Václava Kopty

Známý český herec Václav Kopta s lehkostí a nadhledem vzpomíná na vlastní dospívání a na příhody z branže i rodinného života. Humorné vyprávění zavede čtenáře nejen do kraje autorova dětství, na pražskou Hanspaulku a do Libochovic, ale také do Berlína, na Rujánu nebo do jižních Čech.

 

Prodloužená jízda

Autor: Václav Kopta

Vydalo: nakladatelství Motto
Ilustrace: Jan Kopta
Počet stran: 128
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-267-1444-6

Přečtěte si více o knize Prodloužená jízda, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Myslím, že až do tohoto okamžiku jsem na oplátku světu voněl i já. Čistotou zářící městské dítě, vyzbrojené pouze červenými trenýrkami a cvičkami s tím pro chlapce hanebným jménem jarmilky. Tak málo jsem měl, a i o to jsem měl vzápětí přijít. Výbuch, kterým logicky vyvrcholilo ucpání sací hadice, rozmetal do širokého okolí vše, čím byla hadice v osudnou chvíli napěchována takříkajíc k prasknutí. Velkým štěstím byl fakt, že pevné součásti, kusy kovu a okruží mne minuly. Zbytek nikoli. Metamorfóza blonďatého anděla v apokalyptického vyslance pekel proběhla okamžitě. Pod nánosem všeho, co hotelová žumpa ukrývala, jsem zmizel nejen já, ale i to krásné červené kolo. Nezbylo nic, ani trenýrky, ani jarmilky. NIC! (str. 13)

 

O autorovi

Václav Kopta je český herec a muzikant, který je synem slavného textaře Pavla Kopty. Po vystudování Pražské konzervatoře účinkoval nejvíce v divadlech, ale objevoval se i ve filmech a seriálech. Největší popularitu mu přinesl dnes již kultovní film Sněženky a machři. Žije v Praze a je ženatý s herečkou Simonou Vrbickou, se kterou vychovává dvě dcery.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Prodloužená jízda

Václav Kopta vystudoval Pražskou konzervatoř a poté účinkoval především v divadle. Největší popularitu mu přinesl film Sněženky a machři, přesto po jeho premiéře dlouhou dobu další velká filmová role nepřišla a znovu se tak připomněl až v pokračování kultovní komedie odehrávající se po pětadvaceti letech. Na rozdíl od roku 1983 však herec nyní z povědomí diváků nezmizel a baví je dál nejen v seriálech, ale i jako moderátor vlastního pořadu Koptashow. Pokud máte jeho humor a nadhled rádi, určitě oceníte jeho knihu vzpomínek na dětství, hereckou kariéru i rodinný život, které svými ilustracemi doplnil autorův bratr Jan Kopta.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Prodloužená jízda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Prodloužená jízda
probíhá od 19. března do 1. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Prodloužená jízda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProdloužená jízda

Kopta, Václav

Motto, 2019

Napsat komentář