Obrázková encyklopedie plná srovnání

Nejvyssi hora_nejmensi hvezda_uvodni
Děti mívají plno zapeklitých otázek o světě, třeba: dovedl by pták předhonit letadlo? Nemusíte už složitě vymýšlet odpovědi. Najdete je v krásně ilustrované encyklopedii Nejvyšší hora, nejmenší hvězda.

Spousta zajímavých informací a překvapivých srovnání! Přemýšlíš někdy o tom, jak by vypadal dinosaurus vedle pyramid v Gíze, jestli pták dovede létat rychleji než letadlo nebo jak starý je vesmír? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších najdeš v téhle pozoruhodné knize plné nevšedních a překvapivých srovnání.

 

Nejvyšší hora, nejmenší hvězda

Přírodní divy v obrazech
Autoři: Kate Baker a kolektiv
Přeložila: Martina Buchlová
Ilustroval: Page Tsou

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 270×340 mm
ISBN: 978-80-00-05017-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Nejvyšší hora, nejmenší hvězda vydalo nakladatelství Albatros.

 

Ukázka z knihy

Nejvyssi hora_nejmensi hvezda_ukazka1Nejvyssi hora_nejmensi hvezda_ukazka2

Stáhněte si celou ukázku.

 

Page Tsou

Page Tsou je vizuální umělec se sídlem ve městě Tchaj-pej. Roku 2009 absolvoval magisterské studium umění a designu Communication Art & Design na vyšší odborné škole Royal College of Art v Londýně. Pracuje na komerčních a osobních uměleckých projektech. Spolupracoval s řadou klientů, včetně Disneyho, YAMAHA, SPIN, Big Issue, Johnnie Walker atd.

Informace byly čerpány ze stránek ilustrátora.


Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy). Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. V nabídce nakladatelství nechybí leporela, poezie, pohádky, knížky pro začínající čtenáře, literatura populárně-naučná, detektivní příběhy ani komiksy. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejvyšší hora, nejmenší hvězda
Přírodní divy v obrazech

Baker, Kate

Albatros, 2018

Napsat komentář