Vyhrajte povídky o všem, co přináší život

chcete-se-dostat-do-raje-perex
Začtěte se do příběhů zachycujících situace, které možná důvěrně znáte z vlastního života, ale nikdy vás nenapadlo v nich hledat hlubší význam. Eduard Martin vám dokáže, jak důležité je poučit se z toho, co prožíváme.

Příběhy protkané nadějí

Eduard Martin zachycuje radostné i smutné příběhy lidí do krátkých vyprávění, která věrně předává svým čtenářům. Vše, co život přináší, přijímá jako možnost projevit druhému člověku lásku, usmát se, potěšit, ale také se podělit o své zkušenosti a jejich poselství. Z jeho příběhů prosvítá naděje, kterou potřebuje každý z nás.

 

Chcete se dostat do ráje?

Autor: Eduard Martin

Vydalo: Karmelitánské nakladatelství
Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7566-085-5

Přečtěte si více o knize Chcete se dostat do ráje?, kterou do soutěže věnovalo Karmelitánské nakladatelství.

Karmelitánské nakladatelství je křesťansky orientované nakladatelství. Na trhu působíme od roku 1991 a dosud jsme vydali více než 1500 titulů. Nejdůležitější částí edičního plánu KNA jsou edice věnované duchovnímu životu. Mezi dlouhodobě nejúspěšnější edice KNA patří edice Karmelitánská spiritualita a Malý duchovní život.

 

O autorovi

martin-eduardPhDr. Eduard Martin (nar. 1951) (vlastním jménem Martin Petiška, syn spisovatele Eduarda Petišky) píše knihy rozličných žánrů. Je držitelem mnoha literárních ocenění, mimo jiné ceny AIEP za nejlepší detektivní povídku roku, několika cen společnosti Agathy Christie a společnosti Sherlocka Holmese, ceny Tomáše Bati, medaile Franze Kafky a světové ceny Paul Harrison Fellow. V jeho tvorbě nalezneme povídky (Manželka z Venuše, Přízraky doktora Frankensteina, Sherlock Holmes na cestách), divadelní hry (Královské vteřiny, Jeden mladý muž z Jerusalema), romány (Prorok, Déšť), eseje, meditace i verše (Můj Faust, Nespálené deníky, Srdečné pozdravy z Titaniku, O cestách ke světlu). V Karmelitánském nakladatelství vydává řadu z žánru krátkých příběhů ze života. K čtenářsky nejúspěšnějším patří „andělská pentalogie“ (Andělské vteřiny, Andělské dopisy, Babičky a andělé, Andělské cesty k nesmrtelnosti, Andělská škola lásky), ale i Kniha radosti, Schody do ráje, Kniha štěstí, Kočičí příběhy, Tajný život psů, Babičky jsou nejmoudřejší nebo Srdečné pozdravy z Betléma.
(Zdroj informací a fotografie: Karmelitánské nakladatelství)

 

Vyhrajte knihu Chcete se dostat do ráje?

Život nám přináší různé situace a někdy je těžké si i ve smutných chvílích udržet víru a naději. Povídky z knihy Eduarda Martina vás možná povzbudí a inspirují, aby to pro vás bylo příště snazší. On sám totiž vše, co ho potká, bere jako příležitost projevit lásku druhým, a toto poselství se rozhodl předat i svým čtenářům.

Ve spolupráci s Karmelitánským nakladatelstvím vám navíc přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Chcete se dostat do ráje? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chcete se dostat do ráje?
probíhá od 10. do 23. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o pět knih Chcete se dostat do ráje?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChcete se dostat do ráje?

Martin, Eduard

Karmelitánské nakladatelství, 2018

Napsat komentář