Zahrajte si o návod na výrobu šperků z kůže

doplnky-z-kuze-perex
Máte rádi originální šperky a doplňky a líbí se vám ty vyrobené z kožených šňůrek? Zkuste si je udělat doma, není to až tak těžké a uvidíte, že vás budou všichni obdivovat. Naučte se jednoduché i složitější techniky splétání.

Originální kožené šperky

Vyrobte si doma vlastní kožené šperky, které originálně doplní váš styl. Není nic snazšího: stačí si jen koupit kožené šňůrky podle svého vkusu a pustit se do toho.

Vyberte si z celé řady jednoduchých či složitě splétaných náramků, náhrdelníků, prstýnků, ozdobných knoflíků či přívěsků. Krok za krokem následujte techniku splétání a spojování copánků, kterou zvládne opravdu každý.

Budete překvapeni, jak snadno vám pod rukama vznikne něco krásného.

 

Doplňky z kůže

Autoři: Kelly Tong, Roy Luo

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Eva Fuková
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2018
ISBN: 978-80-7359-564-7

Přečtěte si více o knize Doplňky z kůže, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Doplňky z kůže

Vytvořte si originální doplněk podle svých představ a vkusu, který doplní váš styl a všichni vám ho budou chválit. Krok za krokem se naučte splétat kožené řemínky od základních technik až po ty složité, díky kterým vám pod rukama vzniknou úžasné efektní šperky. Na více než sto dvaceti stránkách na vás čeká plno inspirace.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Doplňky z kůže vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Doplňky z kůže
probíhá od 4. do 10. listopadu 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 příručky Doplňky z kůže

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDoplňky z kůže

Luo, Roy – Tong, Kelly

Metafora, 2018

Napsat komentář