Vyhrajte pátrání po zmizelé snoubence

nenalezena-audiokniha-perex
Damian byl přesvědčen, že svou zmizelou snoubenku Ewu už nikdy neuvidí, proto je překvapen, když spatří fotografii dívky, která jako by jí z oka vypadla. A záhy objeví další fotografii, kterou dokonce sám pořídil. Co to všechno znamená?

Deset let pátrání po ztracené dívce

Možná kdybych ji o ruku požádal jen o chvíli dřív, nikdy bych neskončil v nemocnici a ona mi nikdy nezmizela ze života.

Deset let po zmizení své snoubenky si Damian Werner myslí, že už ji nikdy neuvidí. Jednoho dne však nečekaně narazí na stopu ztracené dívky. Werner se zpočátku domnívá, že se jedná o náhodnou podobnost, ale pak neznámý člověk nahrává další fotku. Fotku, kterou udělal Werner sám jen pár dnů před snoubenčiným zmizením.

Damian si byl jistý, že svou dívku zná dobře – vždyť spolu od dětství trávili veškerý volný čas. Avšak při hledání odpovědí na své otázky zjišťuje, že o ní zdaleka nevěděl všechno.

 

Nenalezená

Autor: Remigiusz Mróz

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Zbigniew Kalina, Zuzana Truplová
Překlad: Petr Vidlák
Délka: 10 hodin 12 minut
Vydáno: 10/2018

Přečtěte si více o audioknize Nenalezená, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Remigiusz Mróz je polský právník a spisovatel, který ve své rodné zemi vydal už na třicet románů. Sám o sobě mluví jako o obyčejném chlapovi, který denně napíše deset až patnáct stran textu a naběhá kolem sta kilometrů týdně. Už ale z prvních pár vět je jasné, že to asi příliš obyčejný chlap nebude. Remigiuszovy romány se mezi polskými čtenáři těší velké popularity a recenzenti jej přirovnávají k dalšímu Joovi Nesbømu. Jeho první román vydaný v češtině se jmenuje Nenalezená, v Polsku pár dní po vydání vystřelila na první příčky žebříku bestsellerů.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Nenalezená

Deset let se Damian trápil výčitkami, úvahami a steskem po své snoubence Ewě, která beze stopy zmizela. Jednoho dne mu však svitne jiskřička naděje a on na jedné ze sociálních sítí objeví možnou stopu. Neváhá ani chvíli a pouští se do pátrání, přičemž se přesvědčí o tom, že i přesto, jak dlouho se znali, o Ewě nevěděl zdaleka vše. Podaří se Damianovi vypátrat, kam zmizela jeho životní láska? To si poslechněte v thrilleru polského spisovatele Remigiusze Mróze, který namluvili Zbigniew Kalina a Zuzana Truplová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Nenalezená vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Nenalezená
probíhá od 3. do 16. listopadu 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Nenalezená

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNenalezená
Audiokniha

Mróz, Remigiusz

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář