Vyhrajte inspiraci pro tvoření květinových dekorací

vence-a-prirodni-dekorace-perex
Blíží se adventní čas a k němu neodmyslitelně patří věnec se svíčkami. Ale květinovými dekoracemi nemusíte svůj domov zdobit pouze o Vánocích, nebo je vyrábět na Dušičky, parádu udělají po celý rok. Načerpejte inspiraci z knihy plné skvělých nápadů!

Působivé přírodní dekorace

Vázané věnce rozhodně nepatří jen k času Vánoc a Dušiček – dokazuje to více než 20 návrhů květinových dekorací, díky nimž můžete vnést do svého domova přírodu.

Kniha Věnce a přírodní dekorace nabízí soubor projektů pro celý rok, od sušených či čerstvých věnců po ohromující závěsné girlandy nebo lustry. S její pomocí objevíte radost z nových květinových kombinací, zvládnete umění vazby z přírodních materiálů a naučíte se vytvářet působivé dekorativní kousky.

Autorky svým tvůrčím, svěžím a moderním způsobem překonávají tradiční přístup k vázání věnců a naučí Vás, jak vytvořit nápaditě krásné a neokoukané přírodní ozdoby vhodné pro váš interiér nebo jako originální dárek.

 

Věnce a přírodní dekorace

Autorky: Terri Chandlerová, Katie Smythová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Eva Fuková
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2018
ISBN: 978-80-7359-567-8

Přečtěte si více o knize Věnce a přírodní dekorace, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Věnce a přírodní dekorace

Dekorace z čerstvých květin nejen ozvláštní váš interiér, ale také ho krásně provoní. Ale i ze sušených přírodnin můžete vytvořit hotové umělecké dílo, které navíc dlouho vydrží. Naučte se moderní postupy vazby, vyzkoušejte je na více než dvaceti ukázkových projektech a poté se směle vrhněte do realizace vlastních nápadů.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Věnce a přírodní dekorace vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Věnce a přírodní dekorace
probíhá od 14. do 20. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 příručky Věnce a přírodní dekorace

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVěnce a přírodní dekorace
Přírodou inspirovaná aranžmá z čerstvých i sušených květin a rostlin

Chandlerová, Terri – Smythová, Katie

Metafora, 2018

Napsat komentář