Tajemství žen

Nekdy krasna jindy moudra
Kniha Markéty Rakové pomůže ženám odhalit jejich silné stránky a ženskost, zatímco mužům umožní odkrýt tajemství žen a hlavně – pochopit je. Dozvíte se i mnoho praktických rad pro život.

Naučte se využívat tajemství přirozeného cyklu ženské energie! Okouzlete všechny kolem sebe, probuďte svůj šestý smysl a dělejte věci ve správný čas. Objevte svou ženskost! Kniha vám odhalí starobylou ženskou moudrost předávanou mezi ženami po staletí. Zjistíte, jak ji můžete využít, abyste životem procházela s větší lehkostí, s radostí a v souladu se svou duší. Naučíte se plout na vlně proměnlivé ženské energie v závislosti na hormonálních změnách v rámci vašeho měsíčního cyklu i celého života – ve správný čas budete činorodá, jindy se naopak zklidníte a ponoříte do svého nitra, abyste objevila sama sebe. Kniha nabízí tipy a praktické rady, jak to všechno použít v každodenním životě: v partnerství a v rodině, v zaměstnání nebo při podnikání. Je však určena i mužům, kteří touží objevit tajemství žen a porozumět jim.

 

Někdy krásná, jindy moudrá

Slaďte diář s hormony
Autorka: Markéta Raková

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 144×207 mm
ISBN: 978-80-247-5823-7
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Někdy krásná, jindy moudrá vydalo nakladatelství Alferia v edici Psychologie pro každého.

 

Ukázka z knihy

Ano, samozřejmě to všechno má na nás v dětství vliv, ale ne jediný. Rozdíly mezi muži a ženami jsou už v základu dané biologicky.
Malé holčičky se prostě rodí s mozkem, který je vede k tomu, aby si vytvářely dobré vztahy s lidmi kolem sebe, aby lépe komunikovaly a více vnímaly své okolí, vycházely lidem kolem sebe vstříc, pomáhaly jim.
Neuropsychiatrička Louann Brizendine uvádí, že v průběhu vývoje plodu vypadá až do osmého týdne mozek úplně stejně. Pak dojde u budoucích chlapečků k ohromnému nárůstu hladiny testosteronu a ten začne doslova zabíjet buňky z center komunikace a vytvářet více buněk v centrech akce a agrese. V mozcích malých dívek naopak ještě před jejich narozením rostou komunikační centra a oblasti, které zpracovávají pocity a emoce. (str. 17)

Prolistujte si celou ukázku.

 

Markéta Raková

Markéta Raková je certifikovaný kouč, využívá metodiku na základě neurověd (věda o lidském mozku). Kromě tradičních koučovacích technik využívá při práci s klienty svou intuici a poznatky klasické psychologie. Podstatou její práce je pomáhat lidem objevovat jejich přání a sny, přeměnit je v konkrétní splnitelný cíl a dosáhnout jich co nejefektivněji.

Informace byly čerpány ze stránek autorky.


Logo Alferia

Značka ALFERIA spadající pod nakladatelství Grada přináší knihy o zdraví, harmonii těla i duše či o rozvoji osobnosti. Je určena čtenářům, kteří rádi hledají odpovědi i mimo tradiční, vědecky podložené teorie. Zaměřuje se na knihy z oblastí rozvoje osobnosti, kariéry, bohatství a peněz, rodiny, vztahů, lásky, sexuality, zdraví, zdravé výživy, životního stylu, duchovna a alternativních náboženských směrů. Pojímá ale i ezoteričtější témata z oblasti symbiózy těla a ducha. Název značky je odvozen z počátečních písmen oborů, z nichž vychází. Jsou v něm tedy významy slov ALternativní – Filozofie – Ezoterika – Rozum. Logo pak představuje 4 základní živly – oheň, vodu, zemi a vzduch.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNěkdy krásná, jindy moudrá
Slaďte diář s hormony

Raková, Markéta

Alferia, 2018

Napsat komentář