Zahrajte si o humorný deník ze života v Japonsku

denik-japonske-manzelky-perex
Jak to dopadne, když se v manželství střetnou dvě natolik odlišné kultury, jako je česká a japonská? To si přečtěte v deníku ženy, která to zažila na vlastní kůži. Věřte, že o humorné nebo nezvyklé situace a trapasy nebyla nouze.

Jiný kraj, jiný mrav

Je možné, aby se Češka stala dokonalou japonskou manželkou?

Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka. Čeká ji celá řada výzev, aby zapadla nejen do odlišného kulturního prostředí, ale hlavně do své nové rodiny: koupat se nahá v lázních s tchyní, tradiční japonský pohřeb dědečka, kluzké knedlíčky „moči“ a práce v japonském obchodě. Zvládne být i přes všechny překážky opravdovou japonskou manželkou?

 

Deník japonské manželky

Autorka: Veronika Ageiwa

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2018
ISBN: 978-80-267-1083-7

Přečtěte si více o knize Deník japonské manželky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Na ruzyňské letiště přilétám po dlouhé cestě úplně vyčerpaný. Když mě o chvíli později veze moje nová hostitelská rodina přes město domů, očekávám panelák. Trochu jsem si českou kulturu nastudoval a dočetl jsem se, že to je v Praze typické bydlení. Auto ale zastaví před domem, který má snad dvacet ložnic a šest koupelen. Můj nový pokoj je větší než obývák u nás doma. Vůbec nevím, jak si mám s tím prostorem poradit, takže všechno vybalím do jednoho kouta a zbytek místnosti je prozatím prázdný.
Musím říct, že i koupelny jsou tu divné. Češi mají záchod klidně hned vedle sprchového koutu. Je to opravdu nechutné.
Už mě volají k večeři, teď jim budu muset dát ty silonky. Zatracené máminy rady! (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Deník japonské manželky

Poznejte Japonsko, jeho zvyky a kulturu tak, jak vám je žádný průvodce nepopíše, v deníku Češky, která se neváhala do Země vycházejícího slunce přestěhovat za svou láskou. Veronika Ageiwa si ve své knize rozhodně nebere servítky a popíše vám svou zkušenost s nebývalou upřímností a zároveň tak, že se při čtení rozhodně pobavíte. Prostor zde dostal dokonce i její manžel Kóta, kterému přišly stejně zvláštní některé aspekty našeho způsobu života. Přečtěte si, díky naší soutěži, které to byly.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Deník japonské manželky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deník japonské manželky
probíhá od 10. do 23. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Deník japonské manželky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník japonské manželky

Ageiwa, Veronika

Motto, 2018

Napsat komentář