Zasoutěžte si o dobrodružnou fantasy pro mladé

renegati-perex
Společnost se ocitla v troskách a všude vládl chaos, dokud se neobjevili Renegáti. Ti znovu obnovili pořádek a jako obhájci spravedlnosti se stali symbolem nové naděje. Nova k nim však nevzhlíží jako ostatní, ale naopak má důvod je nenávidět.

Sama proti syndikátu

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky.

Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos. Jako obhájci práva a spravedlnosti jsou pro všechny symbolem odvahy a naděje. Výjimkou jsou zločinci, které kdysi svrhli.

Nova má důvod Renegáty nenávidět a touží po pomstě. Jenže na cestě za svým cílem potká Adriana, který je Renegát. Dosáhne Nova nakonec své pomsty?

 

Renegáti

Autorka: Marissa Meyerová

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 512
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 4/2018
ISBN: 978-80-252-4225-4

Přečtěte si více o knize Renegáti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Egmont ČR patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete také stáhnout ukázku.

egmont_albatros-media

Nakladatelství Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Vydává hlavně knihy s postavami známými z televizních seriálů či slavných filmů, a také populárně naučné tituly pro mládež. Během více jak 20 let vydalo přes 2600 knižních titulů, které oslovují cílovou skupinu čtenářů od přibližně 3 do 25 let.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Všechno změnil Ace Anarchista. Shromáždil všechny nejmocnější jedince našeho druhu, které se mu podařilo najít, a společně se postavili útlaku a pronásledování.
Začal infrastrukturou. Vládní budovy spálil na prach. Banky a burzy srovnal se zemí. Mosty vyrval z náruče oblohy. Dálnice přeměnil v kamenitou pustinu. Když na něj armáda poslala letadla, smetl je z nebes jako otravné mouchy. Tanky rozdrtil jako hliníkové plechovky.
Pak se zaměřil na ty, kdo ho zradili. Kdo zradili je všechny. (str. 7)

 

O autorce

marissa-meyerovaMarissa Meyerová je autorkou bestsellerové série Měsíční kroniky včetně jejího doplnění v podobě novely Bez srdce a souboru povídek Hvězdy nad hlavou. Příběhy si vymýšlela už od chvíle, kdy začala mluvit, a její láska k vyprávění se během dospívání projevovala tvorbou mnoha fanfiction k manga a anime sérii Silver Moon. Má bakalářský titul z kreativního psaní z Pacific Lutheran University a magisterský titul z nakladatelské činnosti z Pace University. Žije v Tacomě ve státě Washington s manželem a dcerami – dvojčaty.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Renegáti

Pro ostatní představuje syndikát Renegátů naději a šanci na život v míru a spravedlnosti. Nova k nim však nevzhlíží jako ostatní, ale naopak se jim touží pomstít. Bude však mít proti těmto lidem s neobyčejnými schopnostmi šanci? A proč je tolik nenávidí? To si přečtěte v první knize nové dvoudílné fantasy série pro mladé čtenáře od Marissy Meyerové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Egmont ČR patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Renegáti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Renegáti
probíhá od 17. do 30. dubna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy knihy Renegáti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRenegáti

Meyerová, Marissa

Egmont ČR, 2018

Napsat komentář