Získejte pohled do světa andělů a víl

andele-a-vily-perex
Mnoho lidí věří v existenci nadpřirozených duchovních bytostí, víl a andělů, kteří nad námi drží ochrannou ruku. Pro duchovního učitele Sri Chinmoye byli prý dokonce viditelní a výběr z jeho poznatků o těchto bytostech si můžete přečíst.

Tajemný duchovní svět

andele-a-vily-ukazka-1O andělech a vílách bylo napsáno mnohé. Jsou to bytosti, které nás fascinují a odedávna upoutávají naši pozornost. V tomto výběru z rozhovorů autor objasňuje roli andělů i víl jako poslů spojujících nás lidi s čímsi vyšším, pro nás zatím nepoznaným. Nedíváme se zde očima někoho, kdo dokázal do světa andělů a víl na okamžik nahlédnout a je z něj v údivu.

Pro Sri Chinmoye byl tento svět stejně viditelný, jako je pro nás viditelný náš lidský svět, a popisuje jej se samozřejmostí a přirozeností, která nás může udivovat. Odpovědi na otázky se v knize prolínají s aforismy a krásnými ilustracemi.

 

Andělé a víly

Autor: Sri Chinmoy

Vydalo: nakladatelství Madal Bal
Ilustrace: Lakshya Anna Surgan
Počet stran: 132
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2017
ISBN: 978-80-86581-85-9

Přečtěte si více o knize Andělé a víly, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

andele-a-vily-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu Andělé a víly

V existenci andělů a víl věří lidé od pradávna a ani v moderní době neztratili nic ze své tajemnosti. Začtěte se do knihy, která nabízí aforismy, otázky a odpovědi realizovaného duchovního mistra Sri Chinmoye ohledně těchto bytostí a potěšte své oči množstvím krásných ilustrací, jejichž autorkou je Lakshya Anna Surgan.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Andělé a víly vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Andělé a víly
probíhá od 8. do 14. dubna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Andělé a víly

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAndělé a víly

Chinmoy, Sri

Madal Bal, 2017

Získejte pohled do světa andělů a víl - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Shakespeare napsal:

    Děkuji moc za zaslání výhry knihy Ta naše písnička česká,
    kterou jsem obdržel dnes dopoledne. Zalistoval jsem v ní
    krátce a už se těším, že se příštího dne do ní po večerech
    pustím. Přeji hezký slunečný víkend.
    Shakespeare

  2. 135evik napsal:

    Děkuji za bleskové zaslání výhry této knihy, která dnes v pořádku došla.

Napsat komentář